foto

Goodies: win een Active Leisure Vector

De Vector 28 van Active Leisure is een allround activity pack met ABS rugventilatie: een comfortable daypack voor korte dagtochten en andere activiteiten waarbij weinig meegenomen hoeft te worden.

Active Leisure VectorDe Vector 28 van Active Leisure is uitgerust met ABS-rugventilatie. Bij dit systeem is de achterzijde van de rugzak voorzien van een luchtdoorlatend meshnet om een optimale luchtcirculatie te garanderen. Op die manier kan transpiratiedamp beter worden afgevoerd naar de buitenlucht en is er dus minder kans op een klamme of zelfs natte rug.

Gepolsterde 3D mesh schouderbanden en een heupband zorgen ervoor dat de Vector ook comfortabel draagt. Het gebruikte 450D polyester ripstop is voldoende stevig om de ingepakte uitrusting te beschermen en waterdichte ritsen voorkomen dat regen kans krijgt de rugzak binnen te dringen. Aan de zijkant is een mesh-compartiment opgenomen voor je drinkfles en je jas (of fietshelm) kun je kwijt achter het elastische koord dat over de voorkant van de pack is gespannen.

De Vector is er in drie kleurencombinaties: royal blue/antraciet, zwart/zilvergrijs en antraciet/oranje (zie foto). En naast de hier getoonde Vector 28 (met een volume van ongeveer 28 liter) is er een ook kleinere uitvoering: de Vector 16 (met een volume van ongeveer 16 liter).

Had jij deze comfortabele daypack graag willen winnen, dan had je naar de site van Active Leisure moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Het ABS-rugpand is uitgevoerd met speciaal voor Active Leisure ontwikkeld 3D mesh. Wat voor structuur heeft dit materiaal?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Erik de Groot. Erik dient zich vr 15 maart 2007 melden om het recht op zijn prijs niet te verliezen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Active Leisure.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-01-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]