TickedOff tekenverwijderaar


Tickedoff tekenverwijderaar

Als je de TickedOff tekenverwijderaar bekijkt, dan snap je niet waarom niet eerder iemand op het idee is gekomen: om een teek gewoon van/uit de huid te 'lepelen'.

TickedOff tekenverwijderaarZeer makkelijk te gebruiken
En zo eenvoudig als de TickedOff er uitziet, zo handig is hij ook in het gebruik: gewoon de lepel over de teek schuiven totdat deze vanzelf los laat. Kun je een lepel vasthouden, dan kun je met de TickedOff een teek verwijderen. Ook als je verstijfde koude vingers hebt.

Onbreekbaar ontwerp
Een groot voordeel van de TickedOff is het feit dat hij welhaast onbreekbaar is. Waar je normaal gesproken net op het moment dat je 'm nodig hebt er achter komt dat je tekenpincet niet meer goed opent of sluit, daar hoef je bij de TickedOff nooit bang te zijn voor niet werkende onderdelen. De TickedOff bestaat namelijk uit slechts één 'onbreekbaar' stuk kunststof. Voor het gemak zit er een ring aan het uiteinde van de TickedOff zodat je 'm ook met een koordje om je nek kunt hangen als je een teekrijk gebied doorwandelt.

Gemakkelijk te reinigen/hergebruiken
Een ander groot voordeel van de TickedOff is het feit dat hij ook in grote groepen makkelijk gebruikt kan worden. Door zijn vorm is hij snel te reinigen voor hergebruik. Dat reinigen kan middels een beetje alcohol (denk aan Sterilon-doekjes, standaard in je EHBO-kit) of door 'm gewoon even in kokend water te leggen.

Verkrijgbaar in twee kleuren
De TickedOff tekenverwijderaar is verkrijgbaar is 2 verschillende kleuren: een witte en een fel oranje versie. Heb je een hond, dan kun je er voor kiezen om 2 TickedOff verwijderaars te kopen en ze toch gemakkelijk uit elkaar te houden: de ene kleur voor jezelf en de rest van de familie, de andere kleur voor de hond. Een ander groot voordeel (van de fel oranje versie) is het eenvoudige feit dat hij erg opvalt. Dus laat je 'm in het gras vallen, dan heb je 'm zo weer gevonden.

De belangrijkste kenmerken van de TickedOff tekenverwijderaar op een rijtje:

  • Zeer makkelijk in het gebruik, ook met koude vingers
  • Makkelijk schoon te maken omdat de verwijderaar uit één stuk bestaat
  • Zeer goedkoop in aanschaf en welhaast oneindig vaak te gebruiken
  • Te gebruiken voor zowel mens als dier

De verkoopprijs van de TickOff tekenverwijderaar is Euro 3,65 (exclusief verzendkosten). Mocht jij ook een TickOff tekenverwijderaar willen aanschaffen, bestel deze dan rechtstreeks bij de Nederlandse importeur: www.teekweg.nl.

Meer over de TickedOff tekenverwijderaar en teken in het algemeen vind je tevens op site van teekweg: www.teekweg.nl.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 03-12-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]