Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Mountain Network
Plaats: Arnhem
Datum publicatie: 04-04-2019

Locatiemedewerker Klimhal Arnhem

Ben jij die gastvrije locatiemedewerker met ervaring in de klimsport die onze klanten een fijne en veilige klimervaring wil bezorgen? Ben je opzoek naar een uitdagende job in een gezellige en sportieve omgeving? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Wat houdt de functie in?

Als locatiemedewerker maak je onderdeel uit van het vaste basisteam. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit baliediensten, instructie geven en het begeleiden van groepen. Daarnaast verzorg je de dagelijkse schoonmaak, verwerk je vragen en boekingen van klanten. Als locatiemedewerker werk je niet alleen doordeweeks, maar ook op een vaste dag in het weekend. Daarnaast ben je ook geregeld 's avonds aan het werk. Je basisrooster bestaat uit in ied er geval 12 uur, maar bij veel aanvragen voor groepen, vakantie van collega's, etc. kunnen dat er meer worden.

In deze vacature zijn we specifiek op zoek naar een locatiemedewerker die op zondag en maandag het team in klimhal Arnhem komt versterken en zelfstandig bar- en baliediensten kan draaien. Daarnaast kunnen er nog verschillende momenten op andere dagen bijkomen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Tijdens jouw baliediensten ben je gezicht van de locatie en het aanspreekpunt voor de klanten. Je bewaakt de klanttevredenheid door de klantbeleving steeds te peilen tijdens een rondje door de hal, hierop te anticiperen en draagt zorg voor de uitstraling van de locatie door invulling te geven aan de dagelijkse schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden. Bij drukte in de bar spring je bij.
 • Jij houdt je bezig met het aanmelden van klanten, het beantwoorden van vragen, het verhuren en verkopen van klimmaterialen, het bijwerken van inkomende e-mail en binnenkomende telefoontjes.
 • Tijdens het geven van kliminstructies is het jouw verantwoordelijkheid de veiligheid te waarborgen, zorg je er voor dat alle klanten het naar hun zin hebben en draag je jouw enthousiasme voor de klimsport over.
 • Je verzorgt klimcursussen en geeft instructie aan bijv. onze Mountain Club of deelnemers aan een kennismakingsles.

Wat vragen wij van je?

Je bent een sociale en gastvrije collega met ervaring in de klimsport. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn belangrijke elementen die je van nature nastreeft. Je vindt het leuk om jouw enthousiasme voor de klimsport over te dragen en onze klanten een fijne klim beleving te geven.

Minimaal vragen wij:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • In staat om zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te dragen.
 • Je hebt ervaring in de klimsport en bij voorkeur in bezit van officiële NKBV kader kwalificaties (SKB2-IT of SKI3-IT) of de bereidheid deze op korte termijn te behalen.
 • In bezit van Sociale Hygiëne en BHV of de bereidheid deze op korte termijn te behalen.
 • De bereidheid om ook in de avond en/of het weekend te werken
 • Competenties; klantgericht, kwaliteitsgericht, samenwerken, communicatief sterk.
 • Woonachtig in de omgeving van Arnhem is een pré

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende functie op een fantastische locatie;
 • Een werkweek van minimaal 12 en maximaal 24 uur per week;
 • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek;
 • Mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen en doorgroeien in de hoogte of breedte;
 • Onbeperkt klim- en fitnessabonnement voor alle MN klimcentra;
 • 20% korting op artikelen van de Mountain Shop;
 • Korting op cursussen en/of activiteiten (Klimcentra, Ardennen, Ski- en Bergsportreizen);
 • De gezelligheid en support van een gepassioneerd team

Waar kom je te werken?

Mountain Network is een snelgroeiende en dynamische organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in de klim- en bergsport. De organisatie heeft 7 klim- en bouldercentra in Nederland en een outdoorlocatie in de Belgische Ardennen. Op deze locaties verzorgen wij activiteiten, cursussen en groepsarrangementen. Mountain Network is daarnaast wereldwijd actief als organisator van ski- en bergsportreizen.

Mountain Network Arnhem is gelegen op Sportpark De Grote Koppel. Je kan bij ons op meerdere etages klimmen, er is een hoogteparcours aangelegd en er is de mogelijkheid om te boulderen. Op de ligweide achter het centrum staan twee unieke Adventure Towers. De bergsportshop op de locatie heeft een ruim assortiment aan klim- en bergsportartikelen. Mountain Network Arnhem heeft daarnaast een gezellig (berg)sportcafé met professionele keuken.

Meer informatie

Herken je jezelf in deze functie en heb je interesse? Wij nodigen je uit om te solliciteren! Mail je CV voorzien van pasfoto en motivatie naar onderstaand adres. Geef in het onderwerp aan dat het om de functie Locatiemedewerker klimhal Arnhem gaat.

Mountain Network
Merle Hachmang (Manager Klimcentra)
Mailadres: personeelszaken@mountain-network.nl
Voor meer informatie over de vacature kan je ook telefonisch contact opnemen met ons via tel. 088-1236900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 04-04-2019

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!