Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Decathlon
Plaats: Apeldoorn
Datum publicatie: 23-10-2018

Bergsporter Gezocht

OVER DE FUNCTIE

Decathlon Apeldoorn is per direct op zoek naar een enthousiaste collega verko(o)p(st)er voor op de bergsport afdeling. Natuurlijk is wandel- en/of bergsport ervaring een must. Daarnaast heeft het onze voorkeur als je beschikt over ervaring met wintersporten als skiën, snowboarden en/of sneeuwschoenwandelen. Passie voor de sport is een vereiste, materiaalkennis een pré. Als sportvriend houd je je voornamelijk bezig met de verkoop in de winkel. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw sport in de winkel. Dat betekent dat je:

  • Medeverantwoordelijkheid bent voor de lay-out op de afdeling. Die betekent een waarborg voor meer tevreden sporters
  • Je behaalt commerciële successen
  • De klant is je beste vriend: daar doe je alles voor
  • Je leert en groeit door eigen initiatief en ervaring

WAT BIEDEN WIJ

  • Een salaris conform de CAO Fashion, sport & lifestyle
  • Een informele en professionele werkomgeving
  • Reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject, voldoende doorgroeimogelijkheden en een aandeelhouders regeling
  • 25% korting op producten van eigen Decathlon-merken

BEZIT JIJ DEZE KERNWAARDEN?

Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.
Positief/energiek: wanneer jij met mensen praat, straal je positivisme en energie uit. Mensen moeten energie van jou krijgen.
Love people: wij werken met mensen die van mensen houden en zeer goed in teams kunnen werken. Wij trekken ons niet terug en staan altijd iedereen te woord.
Actor: jij bent een actor en durft beslissingen te nemen. Je hebt lef om buiten bestaande grenzen te denken en te handelen.
Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw sport en daarmee mede-verantwoordelijk voor de winkel prestaties. Wij zoeken mensen die niet weglopen voor verantwoordelijkheid, maar juist er naar op zoek zijn.

WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij ons Decathlon team komen versterken en helpen om sport voor iedereen toegankelijk te maken? Solliciteer dan direct via www.werkenbijdecathlon.nl of een mail naar jacob.hoogeveen@decathlon.com

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 23-10-2018

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!