Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Familiehotel
Plaats: Portugal
Datum publicatie: 26-07-2018

Wandelbegeleider

In Portugal vanaf 1 oktober 2018 (ong 6 maanden)

Ben jij die enthousiaste wandelbegeleider die wij zoeken?

We zoeken een enthousiaste avonturier die toe is aan een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 oktober starten we met het aanbieden van dagwandelingen vanuit een prachtig hotel aan de Zuid-West kust van Portugal in het natuurgebied Costa Vicentina. De wandelbegeleider wandelt mee.

Je taak bestaat uit het begeleiden van de wandelingen en zorgen dat het allemaal goed verloopt. Je helpt de wandelaars als er lastige stukken zijn, regelt de transfers van en naar de wandelgebieden met de chauffeur van het hotel en zorgt voor een goede sfeer tijdens de wandelingen.

De wandelingen zijn tussen de 10 en 20 km.

Het familiehotel is onderdeel van een kleinschalige hotelketen van een Nederlander. Het heeft een vaste en enthousiaste crew. Bijna iedereen spreekt Engels.

Sinds drie jaar organiseer ik wandeltochten in deze streek en we willen nu dagtochten op gaan opzetten.

Profiel:

We zoeken iemand die enthousiast en motiverend is. Je spreekt goed Engels en/of Portugees, bent sociaal vaardig, punctueel, neemt initiatief en hebt een rijbewijs. Je bent creatief en kan goed plannen. Je hebt affiniteit en ervaring met wandelen.

Als er geen wandelaars zijn dan maak je deel uit van de crew van het hotel en kan je worden ingezet voor bijvoorbeeld het rijden van transfers.

Soort dienstverband:

Je krijgt kost en inwoning in het hotel. Met de wandelingen zelf kan je ook iets bijverdienen.

Je hebt de gelegenheid om kennis te maken met de Portugese cultuur, zelfstandig te leren werken, ervaring op te doen en nieuwe mensen te leren kennen.

Als je geinteresseerd bent of meer informatie wilt stuur dan een mail naar: lidwienschweitzer@hotmail.com

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 26-07-2018

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!