Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Compass GGZ
Plaats: Ardennen
Datum publicatie: 16-06-2018

Outdoorbegeleider in de Ardennen (6 weken)

Ben jij de activerende en enthousiaste outdoorbegeleider die wij zoeken?

Voor de crisisbehandeling zijn we op zoek naar een nieuwe outdoorbegeleider die 6 weken met jongeren en jongvolwassenen in de Ardennen spendeert. Samen met je collega's en de jongeren bouw je in een mooie en inspirerende omgeving aan herstel.

Over het project:

Met het Ardennenprogramma halen we jongeren en jongvolwassenen tussen de 12 en 30 jaar met verslavings-, gedrags of persoonlijkheidsproblemen zes weken uit hun omgeving. In de natuur van de Belgische Ardennen wordt de voor hen noodzakelijke gedragsverandering in gang gezet door middel van werken, sporten en communiceren. Door lichamelijk hard te werken, brokkelt de geestelijke weerstand af en komt er ruimte voor verandering. Op die manier groeit het gevoel van autonomie, het zelfvertrouwen, het zelfrespect en het respect voor anderen.

De groepen worden zorgvuldig samengesteld op basis van leeftijd en problematiek. De begeleiding is intensief, want drie begeleiders staan de zes jongeren bij in deze periode. Twee collega¬ís begeleiden de jongeren: in groepsverband en individueel. Eén begeleider is verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van het outdoorprogramma.

Het team wordt aangevuld met een intaker, psychiater en gezinsbegeleiders. Deze professionals bewaken de voortgang op afstand. Op die manier zetten we alles op alles om de nieuwe koers tot een succes te maken.

Profiel:

We zoeken iemand die enthousiast is en motiverend kan werken. De kandidaat moet ervaring met jongeren hebben, en als je gewerkt hebt in de jeugdhulpverlening is dat een pré.
Kun je initiatief nemen, ben je avontuurlijk en kun je goed samenwerken? Ben je in staat om samen met je collega's een veilige omgeving voor kwetsbare jongeren te creëren? We zoeken iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en natuurlijk is het fijn als je affiniteit hebt met het werken in de buitenlucht.

Vereiste:

  • Ervaring met jongeren
  • Ervaring als outdoorbegeleider
  • EHBO-diploma

Soort dienstverband: In eerste instantie tijdelijk

Ben je geïnteresseerd dan nodigen we je graag uit te solliciteren. Stuur je cv en motivatie door naar inge@compassggz.nl.
Bij indiensttreding dien je een actuele VOG te overleggen.

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 16-06-2018

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!