Home » Buitensport stageplaatsen

Bedrijf: RHM BuitenSport
Plaats: Ardennen
Datum publicatie: 15-02-2017

Buitensport stage Niveau 4

Ben jij op zoek naar een leerzame, leuke en afwisselende stageplaats bij een professioneel buitensport bedrijf? Wil jij onze gasten een bijzonder evenement bezorgen die ze niet snel zullen vergeten? Dan is RHM BuitenSport het bedrijf voor jou.

RHM BuitenSport is een jong, dynamisch erkend leerbedrijf. Wij zijn actief sinds 1998 en door de jaren heen uitgegroeid tot een professionele organisatie. RHM BuitenSport verzorgt o.a. outdoor evenementen in de Belgische Ardennen. De evenementen in de Belgische Ardennen vinden plaats rond de locaties: Durbuy, La Roche en Ardenne en Houffalize. Sommige evenementen duren een dag en andere duren een weekend, twee dagen, drie dagen en soms wel een week.

Jouw rol

Je zal groepen gaan begeleiden tijdens de verschillende activiteiten en verantwoordelijkheid krijgen op het niveau dat de coördinator zal aangeven. Je zal vervolgens (onder begeleiding) coördinator taken gaan uitvoeren. Met jouw enthousiasme en professionele instelling zullen de gasten de dag, weekend of week van hun leven ervaren. Verder ga je de andere kanten leren kennen van het bedrijf, waaronder planning, catering, logistiek en onderhoudswerkzaamheden.

Jouw profiel:

  • Enthousiast
  • Leergierig
  • Doorzetter
  • Sportief
  • Flexibel
  • Affiniteit met buitensport
  • Geen 9 tot 17 mentaliteit
  • Je bent een niveau 4 student die de opleiding CIOS, ALO of een andere opleiding met een buitsport achtergrond volgt
  • Ja kan minimaal 200 uur stagelopen per jaar

Wij bieden jou:

Een jong en dynamisch bedrijf, waar jij je eigen verantwoordelijkheden krijgt toegewezen. Zo krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot buitensport instructeur. Er worden evaluaties gehouden en er zal actief worden gekeken naar mogelijkheden om jouw stage opdrachten te vervullen. Kortom een stageplaats met verantwoordelijkheden, maar ook veel gezelligheid.

Verder bieden wij de mogelijkheid tot deelname aan trainingsweekenden. Kom jij ons versterken in het komende seizoen?

Stuur een motivatie brief en CV naar info@rhmbuitensport.nl t.a.v. Esther van der Donk en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent en waarom RHM BuitenSport jouw voorkeur heeft.

RHM BuitenSport
Van Alphenstraat 2
2274 NA Voorburg
Telefoon: 070 383 57 34
E-mail: info@rhmbuitensport.nl Website: www.rhmbuitensport.nl

Deze buitensport-stageplaats is gepubliceerd op 15-02-2017

Krijg je geen reactie of is de stageplaats reeds vervuld? Laat het dan weten!