Lonely Planet: Switzerland
ISBN: 1740597621
364 pagina's
Uitgeverij: Lonely Planet Publications
Importeur: Nilsson & Lamm

Bestel dit boek bij:
Bol.com


Affiliate-links:


Switzerland
Lonely Planet

Zwitserland is meer dan alleen chocolade en Alpenweide. Dat staat er achter op de cover van deze Lonely Planet en bij het doorlezen van de complete gids zul je nooit meer de denkfout maken dat Zwitserland wel zo bekrompen qua mogelijkheden zou zijn.

Een ouderwetse Lonely Planet in een nieuw jasje: dus veel, heel veel informatie over Zwitserland en alles duidelijk en overzichtelijk gerangschikt naar regio en soort. Wil je skiën in Wallis of shoppen in Zurich? Even bladeren en je weet precies wat hot is en wat not.

Daarmee raak je uiteraard ook direct de zwakke plek van de Lonely Planets en het succes van deze gidsen: een idyllische plek die beschreven staat in een Lonely Planet is vaak binnen een jaar zo vaak overspoeld met toeristen dat er weinig van het oude idyllische gevoel over is als je na een jaar de plek bezoekt. Gelukkig is de opzet van deze gids echter zo breed dat je niet bang hoeft te zijn te struikelen over de toeristen met een LP in hun hand en wijzend naar de zaken waar jij net over staat te lezen.

Naast informatie over plekken die je kunt bezichtigen, waar je kunt eten, slapen, iets drinken, feesten of gewoon uitrusten, is er ook aandacht voor lokale festivals die je niet mag missen. En zoals in elke Lonely Planet kun je ook in deze versie alles lezen over regionale gerechten. Kaas fondue? Een raclette? Met deze gids in de hand kom je uiteindelijk terecht in de leukste restaurants die precies passen bij jouw budget en weet je ook nog eens hoe je moet kiezen uit de veelheid van kaassoorten die op het menu staan.

De uitgebreidheid van deze Lonely Planet is ook weer verbazingwekkend. In welke andere reisgids kom je immers informatie tegen over clubbing op naaldhakken in de stad en een bladzijde verder over de mooiste beekjes om langs te wandelen op je wandelschoenen? Deze Lonely Planet is dan ook een lekker algemene gids over Zwitserland die ideaal is voor als je nog niet exact weet waar je naartoe wilt in dit Alpenland. Weet je zeker dat je alleen wilt gaan (berg)wandelen, dan kun je beter kiezen voor de specifiekere Lonely Planet over ‘Walking in Switzerland’.

Over Lonely Planet
Lonely Planet behoeft eigenlijk geen introductie meer. De gidsen van LP zijn wereldwijd bekend en worden door mensen van alle nationaliteiten gebruikt. Het principe waarmee LP groot is geworden is even simpel als doeltreffend: gewoon to-the-point informatie bieden, zonder poeha of betaalde promotie.

Over Nilsson & Lamm
Veel mensen zullen de naam Nilsson & Lamm waarschijnlijk niet eens kennen. Vraag nu diezelfde mensen echter eens of ze uitgaven kennen als Lonely Planet, Rough Guide, Footprint, Michelin of Ordnance Survey. En dat is nog maar een piepklein deel van het ruime assortiment van boeken, gidsen en kaarten die Nilsson & Lamm importeert en distribueert in Nederland.

De meningen van anderen over dit boek

Er zijn voor dit boek nog geen andere meningen ingezonden. Geef daarom vandaag nog jouw mening over 'Switzerland' van Lonely Planet.

Eerder werd onder andere speciale aandacht gegeven aan:
Op drift tussen Alaska en Siberië (Dixie Dansercoer)
Zuid-Limburg (Wat&Hoe wandelgids) (Claudia Dekkers, e.a.)
De 10 geboden van de wereldreiziger (Tyron van Hee)
Santiago de Compostella (Historische Route) (Jan Witte)
Wandelen met je hond (Nicky Gootjes)
d3Zusjes (Ina Enssr)
Nordic Walking (Praktische gids bij de nieuwste fitnesstrend) (Urs Gerig)
Touwtechnieken voor de bergsport op rugzakformaat (Robert Steenmeijer)
Handboek alpiene gevaren (Robert Steenmeijer)
De weg naar Santiago de Compostella (Kathryn Harrison)
Wandelboek Hoge Venen (Julien van Remoortere)
Lois onderweg (Lois Pryce)
West Highland Way (Charlie Loram)
Wandelboek Ardense natuur (Julien van Remoortere)
Marokko (Elmar Actief) (Daniela Schetar en Friedrich Köthe)
De 100 mooiste dagwandelingen in de Pyreneeën (deel 1) (Ton Joosten)
Wandelatlas Nationale Parken (Michiel Hegener)
Daar brak m'n hak (Jennifer L. Leo (red.))
Wandelen Wallis (Saastal, Zermatt en Aletschgebied) (Martin Beumer)
Geogids Corsica (Vincent Noyoux)
Aan de voet van de Tour de Madeloc (Frank van Rijn)
123 Natuurgids Paddenstoelen (Ewald Gerhardt)
Wandelgids Schotland (Matthias Eickhoff)
Goedkoop overnachten Nederland (ANWB)
501 natuurwonderen (Miranda Barran ea)


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-06-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]