Lonely Planet: Switzerland
ISBN: 1740597621
364 pagina's
Uitgeverij: Lonely Planet Publications
Importeur: Nilsson & Lamm

Bestel dit boek bij:
Bol.com


Affiliate-links:


Switzerland
Lonely Planet

Zwitserland is meer dan alleen chocolade en Alpenweide. Dat staat er achter op de cover van deze Lonely Planet en bij het doorlezen van de complete gids zul je nooit meer de denkfout maken dat Zwitserland wel zo bekrompen qua mogelijkheden zou zijn.

Een ouderwetse Lonely Planet in een nieuw jasje: dus veel, heel veel informatie over Zwitserland en alles duidelijk en overzichtelijk gerangschikt naar regio en soort. Wil je skiŰn in Wallis of shoppen in Zurich? Even bladeren en je weet precies wat hot is en wat not.

Daarmee raak je uiteraard ook direct de zwakke plek van de Lonely Planets en het succes van deze gidsen: een idyllische plek die beschreven staat in een Lonely Planet is vaak binnen een jaar zo vaak overspoeld met toeristen dat er weinig van het oude idyllische gevoel over is als je na een jaar de plek bezoekt. Gelukkig is de opzet van deze gids echter zo breed dat je niet bang hoeft te zijn te struikelen over de toeristen met een LP in hun hand en wijzend naar de zaken waar jij net over staat te lezen.

Naast informatie over plekken die je kunt bezichtigen, waar je kunt eten, slapen, iets drinken, feesten of gewoon uitrusten, is er ook aandacht voor lokale festivals die je niet mag missen. En zoals in elke Lonely Planet kun je ook in deze versie alles lezen over regionale gerechten. Kaas fondue? Een raclette? Met deze gids in de hand kom je uiteindelijk terecht in de leukste restaurants die precies passen bij jouw budget en weet je ook nog eens hoe je moet kiezen uit de veelheid van kaassoorten die op het menu staan.

De uitgebreidheid van deze Lonely Planet is ook weer verbazingwekkend. In welke andere reisgids kom je immers informatie tegen over clubbing op naaldhakken in de stad en een bladzijde verder over de mooiste beekjes om langs te wandelen op je wandelschoenen? Deze Lonely Planet is dan ook een lekker algemene gids over Zwitserland die ideaal is voor als je nog niet exact weet waar je naartoe wilt in dit Alpenland. Weet je zeker dat je alleen wilt gaan (berg)wandelen, dan kun je beter kiezen voor de specifiekere Lonely Planet over ĹWalking in Switzerlandĺ.

Over Lonely Planet
Lonely Planet behoeft eigenlijk geen introductie meer. De gidsen van LP zijn wereldwijd bekend en worden door mensen van alle nationaliteiten gebruikt. Het principe waarmee LP groot is geworden is even simpel als doeltreffend: gewoon to-the-point informatie bieden, zonder poeha of betaalde promotie.

Over Nilsson & Lamm
Veel mensen zullen de naam Nilsson & Lamm waarschijnlijk niet eens kennen. Vraag nu diezelfde mensen echter eens of ze uitgaven kennen als Lonely Planet, Rough Guide, Footprint, Michelin of Ordnance Survey. En dat is nog maar een piepklein deel van het ruime assortiment van boeken, gidsen en kaarten die Nilsson & Lamm importeert en distribueert in Nederland.

De meningen van anderen over dit boek

Er zijn voor dit boek nog geen andere meningen ingezonden. Geef daarom vandaag nog jouw mening over 'Switzerland' van Lonely Planet.

Eerder werd onder andere speciale aandacht gegeven aan:
De Grote Satelliet Wereldatlas (Daniel Hunstein ea.)
Medisch handboek voor de Buitensporter (Peter Steele)
Wandelwegwijzer Auvergne (Gjelt de Graaf)
Topografische Atlas Nederland (3e editie) (Erika van Zinderen Bakker (Co÷rd.))
Te voet naar Santiago de Compostella (De kustroute) (Paco Nadal)
ANWB Wandelgids Stadswandelingen (ANWB)
Survival Gids (ANWB)
Wandelgids Twente, Salland, Achterhoek (Quinten Lange (Co÷rd.))
Mexico (Cultuur bewust!) (Guy Mavor)
Wandelnetwerk Hoge Venen oostkantons (Julien van Remoortere)
Outdoor Survival (Garth Hattingh)
Wandelgids Aostadal (Frank Rainer Scheck)
Het WORST-CASE SCENARIO Survival Handboek OP REIS (Joshua Piven en David Borgenicht)
Handboek reizen met kinderen (Yvonne Verboeket)
Terug naar Togo (Martien den Haan)
Handboek knopen (Des Pawson)
Sicherheit und Risiko in Fels und Eis (Band III) (Pit Schubert)
Rondje wereld (Backpacker in het jaar van de hoelahoep) (Niels Mulder)
Survival medicine (Christo Motz)
Geen plek om een koe kwijt te raken (Tim Brookes)
Switzerland (Lonely Planet)
Het grote ANWB Reisboek Europa (Els Andriesse(Co÷rd.))
Lekker wandelen (editie 2009) (Renate Loose)
Dagstappergids West-Vlaanderen (Luc Defoort, e.a.)
ANWB Natuurgids (Ursula Stichmann-Marny (red.))


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 05-03-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]