Goedkoop overnachten Nederland ANWB
Iedere wandelaar die meerdaagse tochten in Nederland heeft gewandeld kent het probleem: waar vind je een goedkope, maar geschikte slaapplaats? De ANWB komt met een oplossing middels een overzicht van meer dan 400 adressen in ons land waar je voor minder dan 55 Euro met twee personen kunt overnachten.
In deze kleine gids zijn verschillende soorten accommodaties opgenomen. Pensions, jeugdherbergen, bed & breakfast, Nivon-huizen, trekkershutten en hoeve-logies: allemaal overzichtelijk bij elkaar gebracht, gesorteerd op provincie en woonplaats.
De beschrijvingen van de accommodaties zijn beknopt, maar middels icoontjes toch behoorlijk informatief. Niet alleen een korte beschrijving van wat je kunt verwachten qua sfeer, maar bijvoorbeeld ook wat voor services er worden geboden en in welke prijsklasse de betreffende slaapplaats valt. Want zelfs onder de 55 Euro per nacht kun je nog dure en goedkopere plaatsen vinden: variërend van minder van 20 Euro tot de 'duurste' categorie tussen de 50 en 55 Euro per nacht. En dat dus voor twee personen!
Wat de gids erg makkelijk maakt zijn de overzichtelijke kaartjes van de provincies. Daardoor kun je snel vinden welke slaapplaatsen langs jouw wandelroute liggen of kun je je route zo aanpassen dat je van de ene naar de andere goedkope stek wandelt. Een reservering is zo gemaakt, want per accommodatie wordt niet alleen naam en adres gegeven, maar worden ook zaken als telefoonnummer, fax en eventueel email of website-adres genoemd.
Over ANWB Media/Boeken ANWB Media/Boeken maakt deel uit van de bekende ANWB. De boeken die zij uitgeven zijn vaak van hoge kwaliteit en bedoelt om zowel leden als niet-leden te helpen bij het vinden van leuke bestemmingen, het leren van vaardigheden (rijles, vaarbewijs, etc.) of het beter begrijpen van de natuur (natuurgidsen, etc.).
De meningen van anderen over dit boekEr zijn voor dit boek nog geen andere meningen ingezonden. Geef daarom vandaag nog jouw mening over 'Goedkoop overnachten Nederland' van ANWB.
Eerder werd onder andere speciale aandacht gegeven aan:
Mountain Biking Europe (Rowan Sorell, Chris Moran en Ben Mondy) Historische route De Ardennen (Lans de sporen van het Ardennenoffensief) (Aad Spanjaard) Korte Bergwandelvakanties (Paul Maes (red.)) Wandelen met je hond (Nicky Gootjes) Mijn Pyreneeën (Ton Joosten) De laatste meters (Reintje Gianotten) Klettersteig - Verticaal avontuur (Noes Lautier en Harald Sven (Redactie)) Wereldwijzer Noord-Scandinavië (Henk Filippo en Elio Pelzers) De gouden capuchon (Frank van Rijn) De basis (SAS Survivalgids) (Barry Davies BEM) De meest onvergetelijke reiservaringen (Steve Watkins en Clare Jones) Cycling Australia (Lonely Planet) Hiking (Jacques Marais) Wandelboek Ardense natuur (Julien van Remoortere) Zomer Zin. Verhalen voor in de strandstoel (Désanne van Brederode e.a.) Actief genieten in de Ardennen (Julien van Remoortere) ANWB Natuurgids (Ursula Stichmann-Marny (red.)) Heb jíj die gemaakt? (Digitale fotografie op reis) (ANWB) Fotograferen onderweg (Frank Muller) Een Grens van Steen (Herman Vuijsje) 501 natuurwonderen (Miranda Barran ea) De 100 mooiste dagwandelingen in de Pyreneeën (deel 1) (Ton Joosten) België voor beginnelingen (Bert Kruismans en Peter Perceval) Scotland (Chris Townsend) Het weer (Snel-zoek Natuurgids) (Eleanor Lawrance)
|