Lonely Planet: Cycling Australia
ISBN: 1864501669
464 pagina's
Uitgeverij: Lonely Planet Publications
Importeur: Nilsson & Lamm

Bestel dit boek bij:
Bol.com


Affiliate-links:


Cycling Australia
Lonely Planet

Een fietsgids op Hiking-site.nl? Je zou haast denken dat er iets is misgegaan, maar toch wil je je deze uitgave van LP niet laten missen. Australië is immers niet alleen het land van de backpackers en de hikers maar (vooral) ook van de fietsers. Zowel toerfietsen als mountainbiken zijn veel beoefende sporten in Australië. En dit boek is er om dat te bewijzen!

Er is alles aan gedaan om deze gids zo compleet mogelijk te maken. Er wordt niet simpelweg een opsomming gedaan van waar je kunt fietsen in Australië, maar er is erg veel extra informatie. Extra informatie over Australië zelf (geschiedenis, cultuur, klimaat, etc.), maar ook over fietsen, fietsonderhoud, conditie, veiligheid op de weg en bijvoorbeeld de verkeersregels in Australië (errug belangrijk!).

En vervolgens barst het los: een stortvloed van informatie die je likkebaardend leest over fietsen langs het strand, langs watervallen, door de jungle, de woestijn en al het andere dat dit mega-continent je te bieden heeft. Genoeg kilometers om je ongeveer een half jaar op het zadel te houden. Als je geen rustdagen inplant althans! Met detailkaarten van de routes, gedegen beschrijvingen en uiteraard foto's. Veel foto's. Al met al een prima boek voor (fiets)liefhebbers van Australië en zij die er over dromen om hier nog eens een tandje te verzetten.

Over de auteurs
Alle auteurs die aan deze uitgave meewerkten zijn fanatieke fietsers uit Australië. Niet alleen werkten zij samen aan dit boek, ook heeft ieder individueel zijn of haar sporen op de fiets verdiend. Werkend in een fietswinkel, schrijvend voor een fiets-magazine of gewoon doortrappend over de eindeloze wegen van Australië hebben zij gezamenlijk ervaringen opgedaan die zij met de lezer van dit boek delen.

Over Lonely Planet
Lonely Planet behoeft eigenlijk geen introductie meer. De gidsen van LP zijn wereldwijd bekend en worden door mensen van alle nationaliteiten gebruikt. Het principe waarmee LP groot is geworden is even simpel als doeltreffend: gewoon to-the-point informatie bieden, zonder poeha of betaalde promotie.

Over Nilsson & Lamm
Veel mensen zullen de naam Nilsson & Lamm waarschijnlijk niet eens kennen. Vraag nu diezelfde mensen echter eens of ze uitgaven kennen als Lonely Planet, Rough Guide, Footprint, Michelin of Ordnance Survey. En dat is nog maar een piepklein deel van het ruime assortiment van boeken, gidsen en kaarten die Nilsson & Lamm importeert en distribueert in Nederland.

De meningen van anderen over dit boek

Er zijn voor dit boek nog geen andere meningen ingezonden. Geef daarom vandaag nog jouw mening over 'Cycling Australia' van Lonely Planet.

Eerder werd onder andere speciale aandacht gegeven aan:
Groot wandelboek Ardennen (Julien van Remoortere)
De 25 mooiste beklimmingen (In het spoor van de profs) (Richard Plugge)
Noord-Portugal (Roel Klein en Bert Stok)
Daar ging m'n string (Jennifer L. Leo (red.))
Adventure Armenia (Carine Bachmann en Jeffrey Tufenkian)
Normandië (Trotter-gids)
Zuid-Limburg (Wat&Hoe wandelgids) (Claudia Dekkers, e.a.)
Wandern mit Kindern Mallorca (Wolfgang Heitzman)
Time-out (Fer en Loes DaniŽls)
Die Dolomieten (Bernd Ritschel en Eugen E. Hüsler)
Handboek Dieren en Planten (Wilhelm Eisenreich, e.a.)
Groot wandelboek Ardennen (Julien van Remoortere)
GPS Wijzer (Foeke Jan Reitsma en Joost Verbeek)
Lekker wandelen (editie 2009) (Renate Loose)
Vogels in hun landschap (Monica Wesseling ea)
Nepal (Elmar Reishandboek) (Ronnie Rokebrand)
BelgiŽ voor beginnelingen (Bert Kruismans en Peter Perceval)
Rondje wereld (Backpacker in het jaar van de hoelahoep) (Niels Mulder)
Marokko (Elmar Actief) (Daniela Schetar en Friedrich KŲthe)
Survival Gids (ANWB)
China (Trotter-gids)
Europe's highest points (Carl McKeating en Rachel Crolla)
Klem (Frank van Zwol)
Een Grens van Steen (Herman Vuijsje)
Nordic Walking in de praktijk (Marco Maas)


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]