Bestemmingspagina's zijn puur bedoeld om een algemeen beeld te geven van de mogelijkheden van een bepaald land. De pagina's zijn vooral bedoeld om je op weg te helpen als je vragen hebt over een bepaald land of gebied, de links helpen je om verder op Internet te zoeken naar informatie.


Heb jij tips met betrekking tot campings voor buitensporters? GRAAG!

Camping Casa de la Foya in Planes

Kleinschalige camping met eenvoudige voorzieningen, kersen en olijven boomgaard met prachtig uitzicht op het dal met meer en bergen. Huur van een vakantiehuisje voor 250,- per week incl. voor 4 personen. Terrein is 3 ha. groot en rondom kan er volop gewandeld en gevist worden, forel, rivierkreeft en adelaars en uilen, de natuur komt je tegemoet!

De ligging van de camping:

Camping ligt tussen twee bergketens in een heuvelachtig gebied, rustig en stil aan een zandpad, maar goed bereikbaar met auto. De nieuwe A7 van Valencia naar Alicante loopt op afstand via Alcoy door het verderop gelegen berggebied. Camping ligt op 55 km van de kust, 1 uur rijden van de grote plaatsen en 10min. van een stad voor boodschappen, half uur wandelen van het dorp voor bakker enz.

De bereikbaarheid van de camping:

Planes en Camping Casa de la Foya, liggen aan de cv-700 een goede weg van het binnenland naar Denia, busdiensten rijden 3x per dag.
Coordinaten: N 38.47.17 W 0.22.17.
Nederlandse eigenaren helpen graag met kaarten, routes of wegbreng en ophaal service met terreinwagen.

Adres-gegevens:

Camping Casa de la Foya

cv-700
Planes (es)
Telefoon:
Email:
Internet-adres: http://www.casadelafoya.com


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 19-11-2019

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]