Home » Winkels » Score bekijken

Ervaringen met Kompas Outdoor World in HEERHUGOWAARD

Onderstaand een overzicht van de ervaringen van bezoekers van Hiking-site.nl met Kompas Outdoor World (Nobelstraat 12 in HEERHUGOWAARD).

Scores:

Aantal inzendingen: 24

Gemiddelde totaalscore: 3.51

Gemiddelde totaalscore

Gemiddeld assortiment: 3.92

Gemiddelde score voor assortiment

Gemiddeld prijzen: 2.83

Gemiddelde score voor de prijzen

Gemiddeld service: 3.67

Gemiddelde score voor de service

Gemiddeld personeel: 3.63

Gemiddelde score voor het personeel

Geef ook jouw mening over deze winkel.


Stammis (score: 1.75/5.00)

Teleurstellend!!!! Een paar Meindl bergschoenen gekocht. Heb er om te testen in huis en een klein stukje op de weg mee gelopen. Contact opgenomen 2,5 week na aankoop en verteld dat de schoenen mij absoluut niet bevallen (heb nogal een moeilijke voet). Geen mogelijkheid om te ruilen ook niet als er een omruilbedrag van b.v. 50 euro tegenover zou staan. Slechte service!!! Mij zien ze daar niet meer.

Scores van deze gebruiker op 22-07-2016:
Assortiment: 3  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


Truus (score: 4.75/5.00)

Wat een mooie winkel. Heel erg groot met heel veel keuze. We werden meer dan vriendelijk en vakkundig geholpen. Nog nooit zo'n grote wandelschoenen en zoveel wandelschoenen gezien. Mijn man lekker aan de koffie in de bar die op de schoenen uitkijkt. Wij komen zeker snel weer maar dan voor de wintersport.

Scores van deze gebruiker op 04-12-2014:
Assortiment: 5  Prijzen: 5  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 5


Job W. (score: 1.75/5.00)

Product met twijfel gekocht omdat een vervangend product niet door hun geleverd kon worden. Werd gemeld dat het geen probleem was om te retourneren. Vervolgens gedaan, maar kreeg niet mijn geld terug. Bij retourneren werd mij los van elkaar door 2 verschillende personeelsleden verteld dat zij niet mogen zeggen dat je geen geld terug krijgt! Leidinggevende hier mee geconfronteerd, maar hij weigerde situatie op te lossen. Al met al een zeer onprettige ervaring en huichelachtige manier van verkoop

Scores van deze gebruiker op 29-05-2014:
Assortiment: 3  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 1


John van Steijn (score: 4.25/5.00)

Ondanks het feit dat het merk MSR niet meer door Kompas gevoerd werd, werd mijn lekkende, veel gebruikte, 6 jaar oude Hubba Hubba-buitentent opgestuurd naar de fabriek in Ierland en werd vervangen door een nieuw exemplaar. Prima service!

Scores van deze gebruiker op 21-11-2013:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Jaap (score: 4.75/5.00)

Lees onderstaand bericht en ben enorm verbaasd. Ik ken kompas als een zeer uitgebreide winkel met zeer klantvriendelijk en vakkundig personeel. In de zomer een zeer grote outdoor afdeling in de winter hebben ze daat skies en snowboards en zit de outdoor afdeling in een aparte ruimte (helemaal achterin) Ik denk dat de vorige review schrijver dat niet gezien (en gevraagd) heeft.

Scores van deze gebruiker op 25-01-2013:
Assortiment: 5  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Sebas (score: 5.00/5.00)

Wat een gafe winkel en veel verschillende merken. Zeer grote collectie wintersport en kleding.

Scores van deze gebruiker op 25-01-2013:
Assortiment: 5  Prijzen: 5  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Andrisig (score: 1.75/5.00)

Voor alleen basis en standaard artikelen. Verwacht er niets bijzonders. Een goede zaklamp? Een zakmes? Klimspullen? Een waterfilter. Of echt lichtgewicht titanium kookspullen of zelfs een GPS en een Multitool? Zij vinden de Golfsport belangrijker. Het personeel houden ze iedereen op een beetje stiekeme manier in de gaten ipv informeren of je kunt vinden wat je wilt hebben? Bij Kompas Outdoor denk ik aan Outdoor Survival Hiking. Maar die spullen hebben ze niet of nauwelijks in het assortiment.

Scores van deze gebruiker op 17-12-2012:
Assortiment: 2  Prijzen: 1  Service/klantvriendelijkheid: 2  Personeel: 2


Geertje (score: 2.75/5.00)

NIET GOED: GEEN GELD TERUG!!!Ik mocht schoenen een week uitproberen. Na een week besloten toch eerst zooltjes te laten aanmeten en later terug te komen. De schoenen dus teruggebracht. Ondanks mijn vooraf gestelde vraag of ik gewoon geld terug kreeg, een tegoedbon gekregen! Aspraken nakomen kunnen ze bij Kompas Outdoor dus niet! Balen!

Scores van deze gebruiker op 05-12-2012:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 3


Gerrit (score: 4.75/5.00)

Ben naar Heerhugowaard gereden voor een caravan dus naar de caravan boulevard. Kom een beetje gekke pui tegen. Zeg tegen mijn vrouw dit kan niks wezen. Toch even kijken. Geen caravan maar wat een mooie winkel. Super geslaagd voor een winterjas en winterschoenen. Zeer veel keuze en een grote opruimingsafdeling. Waren druk bezig met de ski afdeling maar er was nog meer dan voldoende personeel om de klanten niet te vergeten. Echt een aanrader.

Scores van deze gebruiker op 25-10-2011:
Assortiment: 5  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Sebastiaan de Groot (score: 4.75/5.00)

Zeer professioneel personeel en assortiment. Bizar grote afdeling wandel en berg schoenen waar je nog echt advies krijgt. Verder heel sterk in kleding, rugzakken en accesoires. Ze hebben voornamlijk specialisten tentjes en niet echt familie tenten. Een aanrader om lekker te shoppen en je te laten verbazen. Zijn twee indoor skibanen en een klimhal zo is er ook altijd wat te zien.

Scores van deze gebruiker op 29-07-2011:
Assortiment: 5  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Om de overzichtelijkheid te bewaren worden de rest van reacties niet getoond. In totaal zijn er 24 reacties/meningen voor deze winkel gegeven.


Geef ook jouw mening over deze winkel.


Bovenstaande meningen zijn ingezonden door bezoekers van Hiking-site.nl en zijn niet noodzakelijk de mening van de beheerder(s) van Hiking-site.nl. Bent u eigenaar van bovenstaande winkel en heeft u bezwaar tegen ingezonden meningen, dan kunt u contact opnemen met de beheerder(s) van deze website.