Home » Winkels » Score bekijken

Ervaringen met Alpaca Buitensport in DORDRECHT

Onderstaand een overzicht van de ervaringen van bezoekers van Hiking-site.nl met Alpaca Buitensport (Groenmarkt 95 in DORDRECHT).

Scores:

Aantal inzendingen: 12

Gemiddelde totaalscore: 3.75

Gemiddelde totaalscore

Gemiddeld assortiment: 3.83

Gemiddelde score voor assortiment

Gemiddeld prijzen: 3.17

Gemiddelde score voor de prijzen

Gemiddeld service: 3.92

Gemiddelde score voor de service

Gemiddeld personeel: 4.08

Gemiddelde score voor het personeel

Geef ook jouw mening over deze winkel.


maarten (score: 4.75/5.00)

Onlangs in de webwinkel van Alpaca Buitensport een tentje gekocht. Levering was snel, per express en gratis. Helaas zat er een klein defect in de tent (gemist bij de fabrikant). Contact opgenomen met Alpaca; communicatie was bondig maar netjes. Nog dezelfde week hebben ze (zonder extra kosten) een nieuwe tent gebracht. Er werd dus niet moeilijk gedaan, ondanks dat het een scherpe aanbieding was (geen showroom model overigens). Service vooraf, levering en aftersales dus allemaal uitstekend.

Scores van deze gebruiker op 09-09-2013:
Assortiment: 4  Prijzen: 5  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Joanna (score: 2.25/5.00)

Mooie zaak met goed assoriment. Maar klantvriendelijk?? Nee. Mijn Portugese partner zocht voor zijn werk leren winterschoenen. Kreeg onmidelijk de duurste schoenen aangeboden terwijl er een identiek paar in zijn kleinste herenmaat in de aanbieding was! Omdat wij engels spraken leek het alsof wij buitenlands waren maar ik ben gewoon Dorts Mevr. vond het zichtbaar niet leuk dat ik haar op de aanbieding attendeerde. Deze schoenen waren 100 euro goedkoper! Ik ga er daarom niet meer heen, sorry.

Scores van deze gebruiker op 16-05-2013:
Assortiment: 5  Prijzen: 1  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 2


Leon (score: 4.50/5.00)

Ik koop mijn spullen al 10 jaar bij deze winkel en slaag altijd. Ze hebben een goed assortiment, nette prijzen en service/advies is altijd prima. Ze laten je altijd grondig testen alvorens je iets koopt; klimgordels, rugzakken, schoenen e.d.; je gaat dus altijd met goed materiaal op pad. De vele campingspulletjes en leuke gadgets die ze hebben zijn altijd goed om cadeau te geven aan iemand - of aan jezelf. Kortom een fijne winkel en een reisje waard: ik kom speciaal uit Rotterdam naar Dordt.

Scores van deze gebruiker op 16-06-2009:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Reinout (score: 3.75/5.00)

Kleine winkel die goed vol staat/ligt met materiaal. Ze weten waar ze over praten en wat ze verkopen. Qua service steken ze ver boven de rest uit

Scores van deze gebruiker op 09-06-2009:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


Gerard (score: 4.25/5.00)

Enkele jaren geleden meerdere keren bij Alpaca gekocht. Woon nu echter te ver weg (Duitse grens). De Keen Targhee schoenen had Bever nog wel op de website staan, maar waren eigenlijk al lang niet meer leverbaar. Alpaca had/heeft ze wel en waren meteen bereid ze op te sturen. Mochten ze niet passen dan kon het retour. Woensdagmiddag gebeld, vrijdagmorgen al thuisbezorgd. De service/klantvriendelijkheid van het personeel was in mijn ogen perfect. De prijzen zijn normaal voor buitensportzaken en het assortiment bevat gewoon een goede selectie.

Scores van deze gebruiker op 29-05-2009:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Remko (score: 2.25/5.00)

idd een voorzichtige benadering van klanten, wel aardige lui, maar erg verkoop gericht (liefst duur spul). Geen echte rondstruin winkel, het formaat leent zich daar ook niet voor. Ze zijn niet de goedkoopste en meest uitgebreide winkel, maar zeker niet onaardig om een x rond te kijken. Ik voelde me er niet op m'n gemak. Geen aanbiedingen (bekend) Als je veel nodig hebt beter naar bever of een andere grote zaak.

Scores van deze gebruiker op 19-05-2009:
Assortiment: 2  Prijzen: 1  Service/klantvriendelijkheid: 3  Personeel: 3


Daniel (score: 2.00/5.00)

Een kleine winkel boordevol prachtige spullen. Zij weten wat goed is. Alleen erg jammer dat wij met een behoorlijke dosis wantrouwen benaderd werden. Toch jammer. Het heeft ze in dit geval 400 euro gekost....

Scores van deze gebruiker op 16-12-2008:
Assortiment: 3  Prijzen: 2  Service/klantvriendelijkheid: 1  Personeel: 2


claudia v nifterik (score: 3.75/5.00)

hoewel ik geen verstand heb van de kleding eigenschappen ed werd ik goed geholpen en zit ik dit te tikken in n heerlijk zacht vest van north face

Scores van deze gebruiker op 02-12-2007:
Assortiment: 4  Prijzen: 3  Service/klantvriendelijkheid: 4  Personeel: 4


Marla (score: 4.50/5.00)

Ik ben vol lof over de vakkennis en adviezen. Ook merk ik regelmatig dat een goed advies bóven omzet gaat. Ik ben inmiddels een "bekende" en goede klant en word als zodanig benaderd, maar ik hoor wel eens in kennissen- en werkkring dat nieuwe klanten zich niet altijd even welkom voelen. Zoiets heet dan een "ontwikkelpunt".

Scores van deze gebruiker op 25-01-2007:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Rob Sterk (score: 4.50/5.00)

Een kleinere winkel tov bv. een Beversport, maar genoeg keuze en een degelijk onderbouwd advies. Een zaak waar men nog de tijd voor je neemt.

Scores van deze gebruiker op 13-12-2005:
Assortiment: 4  Prijzen: 4  Service/klantvriendelijkheid: 5  Personeel: 5


Om de overzichtelijkheid te bewaren worden de rest van reacties niet getoond. In totaal zijn er 12 reacties/meningen voor deze winkel gegeven.


Geef ook jouw mening over deze winkel.


Bovenstaande meningen zijn ingezonden door bezoekers van Hiking-site.nl en zijn niet noodzakelijk de mening van de beheerder(s) van Hiking-site.nl. Bent u eigenaar van bovenstaande winkel en heeft u bezwaar tegen ingezonden meningen, dan kunt u contact opnemen met de beheerder(s) van deze website.