Zelf een Club-event organiseren?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hallo allemaal,

Omdat hier toch wat onduidelijkheid over blijkt te bestaan, wil ik in deze posting nog even duidelijk maken waar je aan moet denken als je zelf een Club-event wilt organiseren.

1. Probeer een event zo te plannen dat het niet samenvalt met een ander Club-event of in hetzelfde weekend als een ander Club-event.

2. Ga geen oeverloze discussie aan over de datum; prik gewoon een datum en kijk wie er allemaal meegaan. Het steeds aanpassen van de datum werkt alleen maar verwarrend voor hen die zich al op hebben gegeven.

3. Post een berichtje over het event, met duidelijk de datum en de bedoeling van het event. Beperk je hierbij tot informatie die handig is en probeer overbodige informatie (routebeschrijving van de route die gelopen zal worden, etc.) te voorkomen.

4. Als het event doorgang zal vinden, plaats het dan ook in de kalender van deze site (http://www.hiking-site.nl/kalender.php) en geef het even door aan de beheerder (webmaster@hiking-site.nl). Dan wordt het tevens opgenomen in de club-agenda.

5. Probeer na afloop in elk geval met enkele foto's van het event te komen, liefst ook met een verslag. De foto's worden in een speciaal foto-album geplaatst, het verslag in de Club-rubriek van deze site)

Mocht je je vragen en/of twijfels hebben: mail me dan! Het organiseren van events staat open voor iedereen die zich heeft opgegeven voor de Club, dus schroom niet om eens een event bij jou in de buurt te organiseren.

Raymond Koome
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan