Vervanging voor brood

Discussie in 'Discussie: koken en voeding' gestart door PaulMCMXCII, 5 aug 2016.

  1. pat-ria

    pat-ria Member

  2. BertusS

    BertusS Well-Known Member

    de toegevoegde vruchten kunnen mogelijk ook vocht aantrekken, misschien deze even in water zetten.
    IK ga het ook eens proberen komende week.
     
  3. Iris3

    Iris3 Member

    In de Franse supermarkten hebben ze ook vaak een flink 'reform' schap waar interessante dingen te vinden zijn vo inor in de rugzak. Bijv glutenvrij volkoren brood van Gerble. Minder kwetsbaar omdat het geseald is, smaakt best behoorlijk en is maandenlang houdbaar.
    IMG_20170317_173436876.jpg

    Verstuurd vanaf mijn MotoG3 met Tapatalk
     
  4. Lein

    Lein Member

  5. grietje45

    grietje45 New Member

    Het is dan wel niet ultra light ;) en qua pakvolume ook niet heel handig, maar persoonlijk vind ik toch een Unox hamburgertje op een geroosterd pitabroodje ook een toppertje. Een fijne traktatie na een lange dag wandelen.
     
    Joch3m vindt dit leuk.
  6. BertusS

    BertusS Well-Known Member

    Grietje, helemaal mee eens, je moet ook ervan genieten. Desnoods is het zwaar om mee te nemen
     

Deel Deze Pagina