[TER INSPIRATIE] Winters genieten op de Heuvelrug


Rkoome

Administrator
Forumleiding
Op 1 december start de negende editie van ‘Winter op de Heuvelrug’. Met het openen van het eerste deurtje van de Heuvelrug Adventskalender gaat de campagne feestelijk van start. Bewoners en bezoekers kunnen wederom genieten van een breed aanbod van winterse activiteiten. De campagne is een initiatief van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei in samenwerking met tientallen lokale partners.

RBT Heuvelrug & Vallei - Winter - Kasteel Renswoude.jpg


Winterse activiteiten
Er is weer veel te beleven in de gezellige winterregio: van sfeervolle lichtjesevents bij kastelen, culinaire arrangementen en gezellige wintermarkten tot leuke kinderactiviteiten en de mooiste wandelingen. Een greep uit de activiteiten:

  • Begeef je in het tijdperk van de dinosauriërs en laat je verrassen door metershoge lichtkunstwerken bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen.
  • Bezoek het nostalgische winkeldorp in Anton Pieck stijl bij tuincentrum ’t Vaarderhoogt in Soest.
  • Geniet van het ultieme wintergevoel bij Winter Wonderland Zeist. Rondom de schaatsbaan zijn weer diverse activiteiten, zoals Moonlight Shopping en Disney Disco schaatsen.
Op winter.opdeheuvelrug.nl is het complete aanbod te vinden en doe je inspiratie op voor een dagje uit of een paar dagen weg.

Online Heuvelrug Adventskalender
Van 1 t/m 24 december kunnen bezoekers aan de website weer elke dag een deurtje van de kalender openmaken. Achter elk deurtje vinden zij mooie winacties om de regio te ontdekken. Van bijzondere overnachtingen en een heerlijke lunch tot entreetickets voor tentoonstellingen of een weekendje weg. De prijzen worden beschikbaar gesteld door diverse partners, waaronder RCN Vakantieparken, Thermen Soesterberg en Slot Zeist. De kalender is te vinden via winter.opdeheuvelrug.nl.

RBT Heuvelrug & Vallei - Winter - Wandelen in Soest.jpg


Extra impuls voor de regio
Met Winter op de Heuvelrug willen de initiatiefnemers niet alleen bewoners en bezoekers van de Utrechtse Heuvelrug betrekken bij alle leuke winteractiviteiten, maar ook de regio economisch een extra impuls geven. Dit doet het RBT door de activiteiten en partners extra uit te lichten in de gezellige decembermaand. Het project is een initiatief van het RBT Heuvelrug & Vallei samen met tientallen ondernemers in de gemeenten Baarn, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Woudenberg en Zeist.
 
  • Leuk
Waarderingen: Timo

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan