Suunto onderdelendealer gezocht

Discussie in 'Discussie: buitensportzaken' gestart door aqdennis, 24 mrt 2017.

 1. Hola,

  Mijn Suunto xr3hr heeft zowel een nieuw bandje als een nieuwe batterijkit nodig. Vroeger bestelde ik dat bij SportXL, maar die lijken niet meer te bestaan?

  Iemand een idee waar ik deze onderdelen kan kopen? Er zijn zat Suunto dealers, maar niet met onderdelen voor dit wat oudere model....

  Groetzels,
  Dennis

  Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
   
 2. Niet naast de deur, maar ik ga voor mijn Suuntobandjes altijd naar Agusti in Barcelona (tip van Raymond): http://www.agustiabellanas.com

  Hij kan je vast helpen. Vraag het eerst per mail en áls hij je kan helpen, maak er dan een leuk weekendje van ;)

  Ik zou normaal ook als postduif willen functioneren, omdat ik regelmatig BCN als transferium gebruik, maar voorlopig ben ik daar niet.

  Marla
   
 3. De importeur van Suunto in Nederland is Robijns. Probeer het eens via hen. Desnoods via een van de winkels in Nederland waaraan zij leveren.
   
 4. Ik ga altijd naar de horlogewinkel van Loenen op de Markt in Delft misschien dat die wel de oude onderdelen kunnen bestellen.
   
 5. Bij Spacsport in Groningen of Nijmegen kan je ook onderdelen kopen en/of bestellen
   
 6. Rkoome

  Rkoome Administrator Medewerker

  Dennis,

  Via Robijns kun je inderdaad wel naar een dealer in de buurt vragen. En anders -als je snel bent- kan ik het met de kids meegeven, die gaan over anderhalve week namelijk naar NL.

  Raymond
   
 7. Ok, het kostte wat e-mailtjes naar diverse winkels (op de meerderheid kreeg ik geen antwoord, overigens) en niemand heeft ze op voorraad. Maar de enige die snel antwoordde en me een tijdspad kon geven over de besteltijd was Zwerfkei, dus daar is het bandje in bestelling. Hij gaat met de eerstvolgende bestelling mee die ze bij Robijns doen, alleen hebben ze net een bestelling gedaan dus het gaat een paar weken duren. Maar goed, zo lang houdt het bandje het wel en aangezien ze bij Zwerfkei de moeite hebben genomen te controleren of het nog te koop was en zo vind ik het wat flauw om het dan alsnog ergens anders te gaan halen als dat niet urgent is....(ik weet het, ik ben nog zo'n ouderwetse loyale klant:rolleyes:)

  @Raymond, bedankt voor het aanbod om het met de kids mee te sturen.

  Groetjes,
  Dennis
   
 8. Ik ben er ook zo een, en ben daar ook trots op. Ik vind het domweg niet netjes en zelfs erg onbehoorlijk om personeel in fysieke winkels aan het werk te zetten (met informatie, schoenen passen enzovoort) en dan bij een ander de aankoop te doen.

  Marla
   
 9. Ik begin ook weer ouderwetser te worden in dit opzicht.

  Getypt met veegtelefoon
   
 10. Ter info ..... het polsbandje is gisteren bezorgd.

  Groetjes,
  Dennis
   
 11. Mooi!
  De mijne net in het vliegtuig weer afgebroken, nog voor ik op stap kon gaan. Superslechte constructie van de bandjes van de Lumi ;) Ik geloof dat ik er al zeker 8 versleten heb. À €50 wel te verstaan :(
  Reservevoorraad thuis helaas.

  Marla
   

  Bijgevoegde bestanden:

 12. Jakkes, da's niet voor de poes.
  Bij mij delamineert het bandje langzaam.....merkwaardig dat dit kan. Gelukkig kosten de bandjes van de x3hr "slechts" 28 euro (+ verzendkosten).

  Groetjes,
  Dennis
   

  Bijgevoegde bestanden:

 13. Die van mij halen waarschijnlijk de leeftijd niet om te delamineren :(

  Marla
   
 14. hyz

  hyz

  Wat zegt de leverancier daarvan? Klinkt als een productiefout. Waarom koop je trouwens telkens dezelfde inferieure? :rolleyes:
   
 15. Met het horloge is niets mis, alleen met de bandjes. Met mijn smalle polsen zit er weinig anders op. Ik heb steeds opnieuw uitgekeken naar vervanging (dit jaar nog naar de Traverse), maar alles is te groot en te dik. Niet zozeer voor het mooie, maar dat zit ook niet lekker.

  Ik zal Suunto een schrijven om me wat gratis bandjes te sturen ;)

  Marla
   
 16. hyz

  hyz

  Als je er 8 versleten hebt, en een voorraadje thuis hebt liggen, verwacht ik niet dat dit over het horloge gaat ;)
   
 17. Haha ... Ik dacht wel dat je het horloge bedoelde, dat ik daaraan vasthoud als er van die rotte bandjes bij zitten. Maar helaas is er geen ander bandje mogelijk. Zie foto hierboven.

  Marla
   
 18. Volgens mij kan je beter een metalen bandje nemen?
   
 19. Ik weet niet wat je in gedachten had en hoe je die dan had willen bevestigen?

  Los van dat een metalen bandje bij een ultrasmalle pols nooit de gewenste vorm krijgt is het zwakke punt bij de Lumi juist de bevestiging (zie foto).

  Marla
   

Deel Deze Pagina