Stage opdracht

Discussie in 'Rond het kampvuur' gestart door Koen1997, 9 nov 2017.

 1. Beste forumleden,

  Voor mijn studie Small Business and Retail Management aan de Avans hogeschool te 's-Hertogenbosch loop ik momenteel stage. Voor deze stage ben ik bezig met een marktonderzoek, welke is gericht op het outdoor segment.

  Mijn vraag aan jullie is of jullie hierbij willen helpen door mijn enquête in te vullen via de volgende link :
  www.thesistools.com/homeij
  Het kost maximaal 5 minuten van uw tijd.
  Bij voorbaat dank !
   
 2. Misschien motiverend voor ons als je aangeeft waar je onderzoek op gericht is (behalve 'op het outdoorsegment', wat dat ook moge zijn)?

  Marla
   
 3. Je vraagt om leeftijd, postcode en inkomen. Het doel is "om u beter te leren kennen".
  Je zegt vertrouwelijk met de gegevens om te gaan, maar ik vertrouw dit voor geen cent!
   
 4. Het zijn geen verplichte invoervelden......dus gewoon niet invullen.

  Groetzels,
  Dennis
   
 5. Zoals Dennis hieronder ook vermeld, bent u volledig vrij om deze gegevens wel of niet in te vullen. Daarnaast komen deze gegevens in een groot data bestand waarbij niet meer te zien is wie wat heeft ingevuld, alleen een percentage van genoemde antwoorden.
   
 6. Het onderzoek is er op gericht om de eindconsument (Outdoorliefhebbers) beter te leren kennen. Ik loop namelijk stage bij een bedrijf die aan andere retailers verkoopt, hierdoor hebben zij dus geen beeld bij de uiteindelijke consumenten.
   
 7. Hoi Koen,

  Bij vraag 4 mis je (of althans ik) een prijscategorie 15-20 euro

  groeten,
  Desi
   

  Bijgevoegde bestanden:

 8. Ik ga hem zo invullen hoor, maar bij wie en naar welk aspect wil je dan onderzoek doen? Wij krijgen hier vaak onderzoeken van scholieren/studenten en dan staat er bijvoorbeeld: onderzoek naar online winkelgedrag of naar de behoefte naar opblaasbare zwembadjes, om maar iets te noemen. Kijk, dan ben ik gemotiveerd...

  En outdoorliefhebbers zijn kampeerders met caravans met luifels tot en met wereldfietsers, dus ik (rugzakwandelaar met primitieve aspiraties) heb niet meteen het idee dat dat onderzoek op mij betrekking heeft. Daardoor ook niet een motivatie om verder te klikken.

  Marla
   
  Laatst bewerkt: 9 nov 2017
 9. Dat viel niet tegen ;)

  Tips...
  Bij vragen over winkels en kranten is online (kopen en lezen) voor mij geen afzonderlijk alternatief. De kranten die ik heb aangekruist lees ik online. De aankruiste winkels bezoek ik meestal online (de meeste van mijn onlinewinkels staan er trouwens niet bij).

  Verder heeft het woord 'backpacken' in verschillende landen verschillende betekenissen. Ik heb het woord in dit onderzoek in ieder geval niet als synoniem gezien voor datgene dat veel mensen hier doen: wandeltochten met de rugzak, maar misschien heb je dat wel bedoeld. Ik heb dus mijn soort vakantie bij 'overig' ingevuld.

  Marla
   
  Koen1997 vindt dit leuk.
 10. Had precies hetzelfde. Een backpacker in mijn wereld is een interrailer, iemand die met een grote rugzak op van plaats naar plaats lift, treint of bust en zo min mogelijk loopt met die (veel te) grote rugzak....

  Groetzels,
  Dennis

  Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
   
 11. hyz

  hyz

  Waarschijnlijk vallen onze vakanties onder "Extreme sports vakantie" :D

  Wat is "Maatschappelijk verantwoord"?
   
 12. Maatschappelijk verantwoord houdt in dat er bij bijvoorbeeld de productie van een product wordt rekening gehouden met de ecologische, economische en sociale gevolgen hiervan.
  (Geen kinderarbeid, een eerlijk loon, duurzame grondstoffen, geen vervuiling etc.)
   
  hyz vindt dit leuk.
 13. Bedankt voor de tips! deze ga ik verwerken in een nieuwe versie van de enquête !
   
 14. Op dit moment betekent dat vooral dat je onderweg niemand onzedelijk betast :D

  Marla
   

Deel Deze Pagina