[TE KOOP AANGEBODEN] Sestrals Quilt van As Tucas

Discussie in 'Buitensportmarkt' gestart door pklein, 2 okt 2017.

 1. Heb deze quilt nu 2 jaar. Veelal tijdens weekenden gebruikt. Ben toe aan weer wat anders.
  Het is de quilt met Apex 167 vulling die gewaardeerd is tot 0gr. Ik heb in combinatie met een donzen jasje (C&A) en isobroek niet koud gehad bij -5. Voordeel van synthetisch is dat je minder last hebt bij vochtig weer en kan makkelijk in de wasmachine. Is dus ook gewassen.
  Maat is een L met een schouderbreedte van 130cm. Lengte is L. Kleur mosgroen aan de buitenkant (niet meer te kiezen voor deze kleur als je nieuw koopt) en zwart aan de binnenkant. Komt met katoenen opbergzak.
  Nieuwprijs is €225,- vraagprijs €150,-
  Zie op de website van As Tucas zelf.
   
 2. Ik ben opzich wel nieuwsgierig. Hoe compact kun je hem verpakken? en heb je evt ook foto's?
   
 3. Heb hier een paar foto's gemaakt. Eerst met de onderkant naar boven. Ter vergelijking voor de kleur een isobroek gemaakt door As Tucas in lime groen. Er zit niet een eigen compressiezak bij, die maakt hij niet, maar in een Sea-to-summit. Kan nog wat kleiner maar zal altijd wat groter zijn in vergelijking met dons. Voor de maat nog een opgerolde exped mat er naast gelegen op de katoenen opbergzak.
   
 4. Top, bedankt!
  Kun je de quilt nog aan je slaapmat bevestigen? Ik kan me voorstellen dat als je in je slaap op je zij draait je ineens een koude rug krijgt nl.
   
 5. Op zich is er niet in voorzien maar er zitten 2 drukkers op zodat je het ook dicht kan maken of zelf wat elastiek door die oogjes rijgen en om de mat heen doen. Op internet is daar bij andere fabrikanten wel te zien hoe ze dat doen. Bijv. Cumulus of Enlightened equipment.
   
 6. Ik heb je een PM gestuurd. Als de quilt niet meer in de verkoop is, zou je het me dan kunnen laten weten?


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 7. Verkocht
   

Deel Deze Pagina