Nieuw hier

Discussie in 'Rond het kampvuur' gestart door Mona.A, 23 jan 2018.

 1. Goedemiddag allemaal,

  Zojuist ben ik op dit forum terecht gekomen en leek het me wel handig me hier aan te melden. Natuurlijk stel ik mezelf dan ook even netjes voor.

  Ik ben Mona (29) en samen met mijn man en hond maak ik heel wat plezierige en mooie kilometers te voet. We zijn sinds ongeveer juni 2016 actief begonnen met enkele wandelingen in onze eigen omgeving (Veluwe) en sinds vorig jaar trekken we er graag op uit naar ook andere gebieden. We zijn nu 2 keer naar Oberstdorf geweest en absoluut verliefd geworden op dat gebied. We gaan dan ook binnenkort voor een 3e (en voorlopig laatste) keer terug.

  Gezien we wel nog een hoop bij willen leren heb ik me hier aangemeld en hoop ik veel te kunnen leren voor nieuwe tochten.

  Aangenaam kennis te maken alvast en natuurlijk een prettige dag gewenst!
   
  hyz en caersbart vinden dit leuk.
 2. Welkom. Staat nog op mijn lijstje om de omgeving van Oberstdorf te verkennen. Ik ken wat mensen die dat gedaan hebben. Maar ik ben er zelf nog nooit geweest.
   
 3. Dankjewel! Oberstdorf is echt de moeite waard. Zo'n prachtige en rustige omgeving. Alleen de rit er naartoe is pittig haha. Ik heb allebei de keren flink wat uur in de file gestaan, we hopen de volgende keer 's nachts te vertrekken om dat te ontlopen.
   
 4. welkom hier en veel leesplezier!
   
 5. Welkom op de Hiking-Site!
  En wie weet tot gauw in het echt op de Lentehike 2018!

  Marla
   
 6. Welkom & veel lees- en wandelplezier!
   
 7. Oh die ken ik nog niet, staat die info hier ergens op het forum?
  EDIT: Oh wacht, al gevonden haha!


  En @ iedereen, dankjulliewel!
   
 8. Tja Oberstdorf, mooi in zowel de zomer als winter. Maar er zijn zo enorm veel mooie plekjes dichtbij en verweg om te wandelen.

  Wandelze.

  Bas
   
 9. Dankjulliewel!

  @B@se, absoluut waar :)
   

Deel Deze Pagina