Meerdaagse route gezocht

Discussie in 'Discussie: wandelgebieden' gestart door Daanjansen, 15 jul 2017.

 1. Hoi allemaal,

  Na in mei alleen de whw gelopen te hebben in 6 dagen, ben ik nu op zoek naar de volgende uitdaging.
  In augustus heb ik 7 a 10 dagen.
  -meerdaagse route 20 a 30 km per dag
  -in europa liefst niet al te moeilijk bereikbaar trein/auto/vliegtuig zijn allemaal mogelijk
  -campings aan de route, of wildkamperen toegestaan
  -mooie beklimmingen en natuur

  Graag hoor ik jullie ideeen!

  mvg daan jansen
   
 2. Zoveel mogelijkheden en suggesties. Maar kan je wat specifieker zijn wat je zoekt?

  Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
   
 3. Een leuke route vrij dichtbij is de GR langs de Semois. Er zijn zat leuke uitzichtpunten. Maar dat is niet echt klimwerk. Als je echt topjes wil snellen dan is de GR5 vanaf meer van Genève naar het Zuiden wel een leuke. Zat topjes te doen waar je langs komt en technisch niet al te moeilijk als het weer redelijk is. Denk aan Dent d'Oche. Cornets de Bise, de topjes rond lac d'Anterne, de Brevent. En misschien ook een uitstapje naar de Dents du Midi met de Haut Cime.

  Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
   
 4. Hardangervidda Noorwegen, rondje om de gledjer hardangerjokulen, zeer mooi en wild kamperen

  Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk
   
 5. Gr10, GR11 of HRP in Pyreneeën. Je kan ook gedeeltes doen. Heb ik veel gedaan. Het is in augustus, zeker Spanje, wel ontzettend warm.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 6. M-M

  M-M

  Jotunheimen in Noorwegen. Vanaf Oslo gaat er twee keer per dag een rechtstreekse bus in ca. 5 uur naar Gjendesheim (startpunt van de zeer bekende Besseggen trail in Jotunheimen). De opties voor een meerdaagse tocht zijn daar eindeloos. Voor een beklimming kun je denken aan de Galdhoppigen (hoogste berg van Noorwegen) of de Glittertind (tweede hoogste berg van Noorwegen). Maar er zijn daar nog veel meer topjes waar je heen kunt :). Check www.ut.no voor een digitale kaart en routesuggesties. Overnachting op de 'camping' bij sommigen van de hutten of wildkamperen.
   
 7. Wij deden vorig jaar Kungsleden in juni (weet niet hoe druk het is in de vakantie, maar toen viel het mee), in maart deed ik de GR 131 op Tenerife (voor meer dagen kan je eilanden combineren en verder lopen op La Gomera, La Palma,...) Paar tips uit eigen ervaring...maar de lijst met mogelijkheden is natuurlijk bijna eindeloos.
   

Deel Deze Pagina