Linewereld.nl

Discussie in 'Rond het kampvuur' gestart door rotteveel.j, 11 jan 2017.

 1. beste allen,

  Ik kwam de webwinkel Linewereld.nl tegen. Deze online winkel bied fjallraven producten tegen sterk gereduceerde prijzen aan. Wie kent deze site en heeft hier ervaring mee.

  Ik hoor het graag.

  Groet Joost
   
 2. Hallo, ik heb de website snel bekeken en ik zou er niet bestellen. Komt op mij niet betrouwbaar over.
  Afwijkende voorwaarden. Te weinig achtergrondinformatie.
   
  rotteveel.j vindt dit leuk.
 3. Wat ik weleens doe is zoeken op: https://www.kvk.nl/zoeken/handelsregister/. In hun voorwaarden heb ze het over ons zonder verdere naam en dan lijkt mij dat de naam van het bedrijf linewereld o.i.d. is. Die naam komt niet voor in het Handelsregister. Maar ben geen jurist, dus zeker weten doe ik dit niet.
   
 4. De website is duidelijk Google-translate Nederlands. Verzendkosten voor Nederland zijn 17 euro dus het is duidelijk dat ondanks dat het een nl domein is het hier niet om een Nederlands bedrijf gaat (vandaar dat ze bij de KvK niet te vinden zijn).
  Ze voldoen niet aan de wettelijke eisen dat er contactgegevens vermeld moeten worden. Er is ook geen info over betaalmethodes.

  Maw in 5 min is te zien dat er te veel rammelt aan deze toko om een betrouwbare winkel te zijn. Ik zou niet eens overwegen om er iets te kopen....

  Groetzels,
  Dennis

  Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
   
  RoelAlblas vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina