Lichtjes kijken

Status
Niet open voor verdere reacties.
L

Len

Guest
Geachte medehikers,

Tijdens de Bergen op Zoom voorjaarshike is het idee geboren om eens een avondhike(geen hele nacht!) te maken tussen Voorne-Putten en de Botlek in. Er zijn diverse mensen die hebben aangegeven dit wel te zien zitten.
Willen degenen die hier behoefte aan hebben eens wat data doorgeven zodat ik in overleg kan treden met een vereniging die een perfect kampeerterrrein ter beschikking kan stellen.
Het wordt dus in ieder geval een self supporting hike dus tent branders en de hele rataplan meenemen, je hoeft er niet mee te sjouwen, de bedoeling is om voor de hike het kampement al op te slaan.
M.B.T. eten kan ik zeggen dat er of gezamelijk of alleen gekookt moet worden en anders zijn er 2 goede (maar niet goedkope) restaurants op loopafstand evanals een snack-o-theek(en 2 kroegen).
Mochte er zelf gekookt worden dan is er een AH op loopafstand.

Ik hoor graag van jullie,


;-) Len
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Zie ook.....

Even een stukje uit mijn verslag van de voorjaarshike geplukt:

" Intussen waren zoals vanouds op dit soort tochten vreemden kennissen geworden, en kennissen zo langzamerhand vrienden. Volop gesprekstof en een groot deel hiervan gaat over nog te organiseren tochten: Een tipje van de sluier: We willen met een paar mensen een tocht in het donker organiseren door de Botlek. Ook zo'n gigantisch industriegebied is een landschap, met een totaal eigen sfeer en voor veel mensen toch ook een bepaalde charme. De geluiden, lichten maar ook geuren geven zo'n gebied iets levends en het straalt een enorme energie uit. Maar hierover zullen vanzelf berichten verschijnen op het prikbord. We gaan in ieder geval kijken of we in het dorpje Heenvliet, pal aan de rand van het gebied, kunnen overnachten op een evenementen terreintje. "


Rob Plas
http://www.twenot.nl
 
RE: Zie ook.....

Ik ben er wel eens in het donker met de auto doorgecrosst.
Erg mooi, dat is zeker.
Ik hoor nog wel van een datum en dan kijk ik even verder.

C.M.
Peter.

(Einde van dit politie bericht).
 
Hey lenny boy,

kan niet achterblijven nu he }> dus count me in.
Hou wel van lichtjes en je weet inmiddels ...ik heb een rare tik voor Rotterdam. Wat de datum betreft: welke maand heb je in gedachten? Maakt het wat makkelijker he om mijn agenda te checken.

Groeten from almost motormuis Monique
 
Hee Len,

Prik maar een datum, anders wordt het zo´n geharrewar. Jij mag het zeggen. Als ik niet iets anders heb wat een hogere prioriteit heeft kom ik. Als ik een datum weet zal ik vragen of nog een vriend mee komt.

Gr. Fred
 
Hoi,

Misschien dat ik als biker wel mee wil. Hangt een beetje af van de afstand die je in gedachte heb.
En aangezien ik in Rotterdam woon hebbik niet echt een kampeerterrein nodig :p

Groetz,
Dennis
 
Als de rest loopt is voor jou dan wel langzaam fietsen zeg.........
De bedoeling is Brielle/Oostvoorne starten en via de landtong in het voedingskanaal(Hartelkanaal)via Spijkenisse terug te lopen. Als ik het inschat denk ik ca. 25-30 KM.

Als de datum aan mij wordt overgelaten heb ik de volgende tip, alles wat niet 2 weken voor of na de pinksteren is is te proberen daar er anders op het bedoelde kampeerterrein kermisklanten staan ivm een paardenmarkt.
Dus of op korte termijn (voor week 18) of daarna(na week 23)
Voor de rest denk ik dat iedereen maar een gewenste datum op het prikbord moet zetten, kiezen we in overleg een ddatum waarna ik alsnog toestemming moet gaan vragen (of er moet een onbedwingbare lust tot wildkamperen zijn)
Ik hoor zie wel
Doeii:+
 
he, hier loopt een LAW langs, het Oeverloperpad.
Dit wilde ik in ieder geval een keer lopen, 's avonds is dan wel erg leuk!
 
Datum prikken...

Is het niet al een beetje traditie dat degene die organiseert ook de datum prikt? Kijk maar naar de berichten van het klimmen van 04 mei...

Len, gewoon een datum prikken dan hoor je vanzelf wie er mee gaan...

Duncan.
 
RE: Datum prikken...

Ik zal deze week bij de vereniging waarvan het terrrein is langs gaan, hierna maak ik de datum bekend.

Als het niet wil lukken met het terrein van die vereniging is er nog een camping in de buurt, geen idee of die al open is, maar dit kan eventueel nog een alternatief zijn/worden.
 
RE: Datum prikken...

De eerste contacten zijn gelegd, de betreffende vereniging reageerde in eerste instantie positief afhankelijk van gewenste datum. Ik heb hen doorgegeven dat dat van hen afhankelijk is en dat ze het liefst 3 verschillende week-enden kunnen aangeven zodat wij ook nog wat te kiezen hebben.
Als alles doorgaat; op het terrein heb ik geen faciliteiten besproken(dus er is geen elektra/toilet maar wel bosjes)

Ik hou jullie op de hoogte.
:p
Len
 
Klinkt dit even goed! en het lijkt zelfs elke dag beter, uitgebreider en spannender te worden.

Kortom IK KOM ! :+

(ik ben wel erg benieuwd naar de te prikken datum)

Astrid
 
RE: Datum prikken...

Het wordt in ieder geval niet dit week-end (ik zit dan in Malaga...........!)

Wie weet of er daar nog een leuke outdoor zaak is?

Doeiiiiiiiii:p
 
Helaas,

Het slapen op het paardenmarkt terrein kan niet doorgaan, mijn aanvraag is jammer genoeg afgewezen. Ik denk dat zij ook wat contacten hebben met onze plaatselijke camping daar ik daar naar doorverwezen werd.
Ergo conclusio: Als je wilt overnachten in een tent kan dit of illegaal ergens in openbaar groen of op de camping in Heenvliet, hier zal ongetwijfeld een bedrag aan vast hangen.
Zelf kan ik ca. 3 mensen bij mij thuis kwijt maar ik ben bang dat er meer gaan komen dus gezamelijk op een camping lijkt mij gezelliger.
Wat dachten jullie van het week-end van 15 en 16 juni of het week-end daarop?
Gaarne doorgeven of je komt en wat je voorkeur datum is zodat ik nog wat kan gaan onderhandelen over de camping (prijs).
Zijn er trouwens nog mensen die zaterdags overdag een stukje wilden (beginners)kano'en?

Ik hoor graag van jullie

;-)
 
[laatste wijziging op 29-04-02 om 10:50]Morghe Len,

Al vroeg op je werk??

Mijn voorkeur gaat uit naar het weekend van 22 juni. Dit omdat er al een hike plaatsvind op 8 juni, georganiseerd door Jurgen.

Ik weet nog niet zo goed hoe ik het slapen wil regelen. Dit licht ook een beetje aan de wandeltijden. Als de wandeling tot laat in de nacht duurt, kom ik liever zaterdag ´s avonds bij jullie aan en vertrek na de wandeling om thuis wat te slapen. Als er genoeg tijd is om op het gemakkie een tent op te zetten en flink wat uurtjes te pitten wil ik wel de camping op.

Gr. Fred
 
28 juni is de kids-hike! 22 juni zou dus weer te kort zijn op dat weekend.

lekker moeilijk doen!

Raymond
 
>lekker moeilijk doen!
>
>Raymond

Ik ook lekker moeilijk doen, waar blijft het kalender/evenmenten overzicht nu moet je zowat het hele prikbord doorspitten voordat je een datum kan prikken.....}>
 
Nu we het er toch niet over hebben laat ik dan maar een voorraad data toemkomen, geef maar door wat er wel kan:

Komend week-ensd (beetje snel maar moet wel lukken)
Volgend week-end
29/30 Mei
01-02 Juni
29/30 Juni

Stemt en er zal geplanned worden!!!!!!!!!!!!!!:*
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Mijn agenda fluisterde me in dat 29-30 mei geen weekend is. Ik wil wel weekend dan, maar het is eigenlijk niet zo.

29-30 juni komt mij ook wel uit.

Gr. Fred
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan