Jubileumweekend 20 jaar Hiking-Site.nl - 1 t/m 3 November 2019

Discussie in 'Club Hiking-site.nl' gestart door snouwens, 6 mei 2019.

 1. Even de stoffige account gegevens schoonblazen....
  Volgens mij was er eerst een site, toen een etentje en 1 of 2 keer klimmen in de hal. Het eerste wandelevenement was de door mij georganiseerde nachthike. Daarna is er veel gedaan, veel gelachen en soms gehuild. Een avondje oude koeien uit de sloot halen aan een knappend vuurtje lijkt me erg leuk, fysiek zal ik wat minder mee doen ivm vele blessures en andere lichaamsbouw. Er is nogal wat gebeurd de afgelopen jaren.
   
  Joop130, Rkoome, hyz en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 2. Oh, en uit betrouwbare bron kan ik meedelen dat De Weus er ook zin in heeft
   
  BertusS, Rkoome, hyz en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 3. Ryams hiking-site was de eerste site. Inbellen met modem, goede oude tijd

  Verstuurd vanaf mijn SM-N9200 met Tapatalk
   
  Rkoome vindt dit leuk.
 4. Ja leuk wil er bij zijn! staat geblokt in de agenda :) :)
   
  Joop130, Rkoome en babelfish vinden dit leuk.
 5. Ik verheug me op je gezelligheid Rob!
   
  Joop130, Rkoome en babelfish vinden dit leuk.
 6. Wij zijn er (als eerste koppeltje wat via het exclusieve dating-prikbord van de site ontstaan is) ook bij!!
   
  mnnijland, hyz, BertusS en 2 anderen vinden dit leuk.
 7. Bwoah ik heb die tent niet nodig hoor....
   
  BertusS vindt dit leuk.
 8. Gefeliciteerd!!!

  Ik heb wel interesse en heb het vast in mijn agenda gezet. Wil wel een workshop geven over hangmat-systemen --> hangmat, tarp, ophanging van hangmat en tarp, isolatie, opslag!

  Beginpagina, op mijn persoonlijke website www.survivaltrotter.com, over hangmat-systemen: http://bit.ly/2A2r0rE --> daarna zijn er andere pagina's. Ook nog pagina's over: ultra light, long distance hiking

  Met "Enjoy With People Who Give You ENERGY (#EWTPWGYE)!!!"-groet,
  Theo "SurvivalTrotter" Brouwers
  www.survivaltrotter.com
   

  Bijgevoegde bestanden:

 9. Hoi Theo, welkom en tot ziens op het jubileum weekend. Het gaat er gezellig worden.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
  globetrotter vindt dit leuk.
 10. je hebt veel geluk , er staan bomen in dit bos , welkom
   
  globetrotter vindt dit leuk.
 11. Weer een stap verder , heerlijk weekend gelopen in de regen , locatie nog eens bekeken op de mogelijkheden , bij een heerlijke maaltijd op vuur , praatje plan , dit valt niet in duigen , het staat op de rit .Opzet en plan gaan we even rustig uitwerken.
   
 12. Tijdens het weekend ontstond ook het plan vanuit mijn kant om op vrijdagmiddag 1 November met wie wil in een groepje naar het scoutingterrein te lopen. Het startpunt van deze kortere tocht ~11km is de Markt in Valkenswaard.
  Dit naast de iets langere wandeling welke al op zaterdagmiddag 2 November gepland staat. Voor een gpstrack hiervan alvast een link: https://afstandmeten.nl/index.php?id=2467751 .
  Daarnaast heb ik ook alvast mogelijke plekken waar wat gedronken kan worden ( op loopafstand ) van het scoutingterrein gemarkeerd.
  Het was fijn weer even een weekendje buiten te zijn geweest in goed gezelschap.
   
 13. November kom langzaam dichterbij, voor mij is het nu tijd om er even 3 weken ertussen uit te gaan. Vanuit Joop en Bert is er het idee ontstaan wat drank ( biertje, wijntje en fris ) centraal in te kopen. Of we hiermee doorgaan hangt van jullie af, met andere heb je zin hierbij aan te sluiten of ga zelf voor wat te drinken zorgen? Dit is een van de vragen welke we voor jullie hebben.

  Het verzoek om hiernaast nog een aantal zaken door te geven ( dit kan via een PM of email gericht aan mij [snouwens] ): Naam, Geboortedatum, Aantal nachten/dagen aanwezig, Maakt gebruik van Fris/biertje. Dit voor alle personen individueel die meekomen.
  Mocht je je geboortedatum op deze manier niet willen doorgeven kan je deze informatie ook nog altijd aanvullen in November, ik zorg voor een uitgeprinte lijst in Borkel En Schaft.

  Ik ben vanaf 23 September weer terug van vakantie, eerder zal ik waarschijnlijk niet op de berichten reageren. Dat jullie dit alvast weten ;-)

  Groeten,
  Stephan
   
 14. Helaas, het gaat ons niet lukken er bij te zijn.
  we zitten midden in een verhuizing. Alles ingepakt naar de opslag. Een paar maanden kamperen op zolder bij 1 van de kinderen en hopen dat ons nieuwe huis voor de kerst klaar is om in te trekken...
  Ton & Lydeke
   
 15. Jammer Ton, jullie gaan wat missen, succes met verhuizen.
   
 16. JAO

  JAO

  M'n account maar eens afgestoft om me via de officiële kanalen ook nog even aan te melden voor het gehele weekend aan. Kan zijn dat ik m'n 15 jarig neefje meeneem, laat ik nog weten.
   
  hyz vindt dit leuk.
 17. Leuk een stoffige account en frisse deelnemer , schroom niet om je account af te stoffen en al ben je net deelnemer aan dit forum , welkom 20 jaar terug waren wij ook nieuwe deelnemers .

  kan niet anders zeggen het deelnemen heeft mij veel goed gedaan.
   
 18. JAO

  JAO

  Moest even in het fotoarchief zoeken maar is alweer ruim 14 jaar en zeker 14 kilo geleden dat ik voor het eerst mee liep in Montfoort:[​IMG]

  Hiken doen we echter niet zo veel meer helaas, inmiddels een aantal hobbies en bijbehorende fora verder. Binnenkort maar eens een gear check doen of het niet allemaal vergaan is :rolleyes:
   
  mnnijland en marla vinden dit leuk.
 19. Ik doe mijn uiterste best om zaterdag en zondag aanwezig te zijn.
   
  JAO vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina