INGEZONDEN: Bever opent feestelijk de deuren in Middelburg op 9 december


Rkoome

Administrator
Forumleiding
Op zaterdag 9 december aanstaande vindt de feestelijke opening plaats van de nieuwe Bever-winkel aan de Langeviele 42-46 in Middelburg. Vanaf 10:00 uur is de winkel geopend. De eerste klant, die tijdens deze officiële openingsdag een aankoop doet, ontvangt een gratis GoPro Hero 5 black actiecamera t.w.v. €469,95. De tweede klant betaalt slechts €10 voor deze actiecamera, de derde klant €20 enzovoort. Tot en met de tiende klant. Als openingsaanbieding is de Vaude PETali rugzak t.w.v. €50,95 te koop voor maar €10,- (op=op). Voor meer informatie en de actievoorwaarden, ga naar bever.nl/opening-middelburg.

Eerste Bever-winkel in Zeeland

De nieuwe Bever-winkel is de eerste in Zeeland. Pieter Saman, CEO Bever: ‘Het is eigenlijk gek dat Bever nog geen winkel in Zeeland had. Uit onderzoek van het Kenniscentrum Kusttourisme blijkt namelijk dat wandelen en fietsen de favoriete buitenactiviteiten zijn in Zeeland. En Zeeland heeft ook nog eens 650 kilometer kust om langs te wandelen. Een perfecte plek voor Bever dus. De missie van Bever is namelijk om heel Nederland naar buiten te krijgen.'

Op een oppervlakte van 700 m2, biedt deze winkel maar liefst 300 topmerken voor de buitenliefhebber. Naast een ruime (wandel)schoenenafdeling zijn de afdelingen camping, bike en kids ruim vertegenwoordigd. Ook biedt Bever een ruime collectie wind- en waterdichte jassen aan. De lichte winkel is voorzien van een grote glazen pui en lichtbakken. Het pand krijgt hierdoor veel licht van buiten wat het winkelen extra plezierig maakt. De winkel is volledig nieuw en het team van 9 buitenexperts van Bever Middelburg is zeer ervaren in het buitendomein. Dat maakt Bever dé buitenwinkel van Middelburg en omgeving.

Bever opent dit jaar 6 nieuwe winkels

Bever opende dit jaar vier nieuwe winkels in Haarlem, Maastricht, Alkmaar en Hengelo. In december komen daar Middelburg en Zwolle bij. Een van de redenen voor deze nieuwe winkels is dat buitenliefhebbers waarde hechten aan servicegerichte combinaties van fysiek en online winkelen. Ook de nieuwe winkel in Middelburg is uitgerust met digitale servicepunten, voorzien van touchscreens. Hier kunnen klanten meer informatie over een product opzoeken of de eigenschappen van het product bekijken. Vanuit de winkel hebben klanten toegang tot het volledige Bever-assortiment, en kunnen producten, die niet in de winkel voorradig zijn, direct worden besteld. Al deze bestellingen kunnen worden bezorgd of opgehaald in de winkel.

Award

Onlangs werd Bever uitgeroepen tot beste outdoor winkelketen van Nederland 2017-2018. Daarnaast ontving Bever in die categorie ook de Beste Webshop Award. Consumenten beoordeelden Bever en andere genomineerde winkelketens op een aantal belangrijke koopaspecten zoals service, deskundigheid, klantvriendelijk personeel, sfeer en vernieuwing. ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ is de grootste jaarlijkse consumentenverkiezing van ons land. Jaarlijks beoordelen circa 300.000 consumenten meer dan 400 winkelketens en online retailers.

Over Bever

Buiten begint bij Bever. Wij zijn buitenambassadeurs. Vanuit vele eigen buitenavonturen en uitgebreide productkennis verspreiden wij onze liefde voor buiten in heel Nederland. Dit doen we in onze 40 winkels door heel Nederland, op bever.nl, via ons klantenserviceteam, op ons hoofdkantoor in Pijnacker en natuurlijk buiten. We zijn opgericht in 1977 en maken deel uit van de A.S. Adventure Group.

Bever Middelburg-6796.jpeg Bever Middelburg-6809.jpeg Bever Middelburg-6894.jpeg
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Soms twijfel ik aan het bestaansrecht van Bever. Steeds meer zie je bij artikelen staan:" Alleen online" . Of ligt dat aan mij? Ik wil een artikel kunnen voelen, vasthouden. Nou weet ik dat je dingen ook kunt terugsturen maar dat is ook weer gedoe. Ik ga voorlopig wel naar een andere stenen winkel.

MIrjam
 
Bestaansrecht van het knaagdier hangt al lang niet meer af van ons soort mensen (hikers en vakantiefietsers). Ze hebben een nieuwe markt aangeboord. Een veel grotere markt wat dat betreft: kleding schoeisel en wat spullenboel voor mensen die wel eens buiten zijn.... Het assortiment wordt daardoor minder specialistisch maar nog steeds prima inzetbaar voor buiten zijn. Kortom ik denk dat ze niet erg hard wakker liggen dat degene die op zoek zijn naar specialistische spullen niet meer zo snel aan ze denken.

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
 
Iedere winkel die zich aan de wet houdt heeft het recht te bestaan. Of bestaansrecht voldoende is om te overleven is een ander verhaal, maar in dit geval breidt Bever zelfs uit dus dat lijkt wel goed te zitten.
Dat je jezelf niet (meer) tot hun doelgroep rekent doet niks af aan hun bestaansrecht.

Groetzels,
Dennis
 
Jammer dat in Zeeland is..wow ik wil die rugzak echt hebben.
Bedankt voor de tip! zal eens wat Zeeuwen op de hoogte brengen...wellicht kom ik zo aan die tas.

Bever is net zoals andere bedrijven onderhevig aan goede en mindere goede dingen. Soms valt mee, soms valt het tegen. Ik heb nu ook weer 2x achter elkaar goede service gekregen, heel goede zelfs. Ik ben toch blij dat wij er een in de buurt hebben voor als ik iets nodig hebt, vooral de voeding.

gr QB29
 
Laatst bewerkt:
Tuurlijk hebben ze nog steeds veel keus, maar als ik in een zomerfolder jurkjes zie, vraag ik me af wat dat met outdoor te maken heeft.

Mirjam
 
Lopen in een vrolijk jurkje met je rugzak in de zomer. Wat is daar mis mee? ;-)

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
 
als je al niet meer in een rokje mag lopen....

bij een WC heb ik ook weinig keus en loop door naar de Dames omdat ik bij de Heren me niet thuis voel
:p
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan