HRP tochtgenoot 2019

Discussie in 'Rond het kampvuur' gestart door cairn, 18 jan 2018.

 1. Hallo medehikers,
  In de zomer van 2019 ga ik de HRP route door de Pyreneeen lopen (in z´n geheel). Het is nog een eind vooruit, maar omdat je wel 1 1/2 maand vrij moet regelen en je je terdege moet voorbereiden, ben ik nu vast op zoek naar een tochtgenoot.
  De GR10 heb ik al eens gelopen en wil het nu wat hogerop zoeken. Ik zoek iemand om samen de weg te zoeken, elkaar te helpen waar nodig en om wat gezelligheid te vinden. Wel loop ik ook graag stukken alleen om echt helemaal in de natuur te zijn. Ik hou van eenzaam kamperen, maar zeker ook van berghuttenbedrijvigheid.
  Groet, Peter
   
 2. Ik heb al meerdere secties van HRP gelopen. Een hele mooie tocht. Persoonlijk denk ik dat je zoveel mensen tegenkomt dat 'gezelschap' geen probleem zal zijn. De meeste mensen lopen dezelfde route, en kom je vaker tegen in hutten (of gewoon onderweg). In hartje zomer is het een prima tocht. Je komt hoogstens wat sneeuwvelden tegen, maar niet noemenswaardig waar je je druk om hoeft te maken.
   
 3. Op de GR10 had ik inderdaad die ervaring die je beschrijft. Van de HRP heb ik het idee dat ie toch minder bewandeld wordt en dat de route wat lastiger te vinden is. Het hebben van kompas en/of GPS wordt her en der als noodzakelijk geacht. Dat kon ik van de GR10 niet zeggen. Welke stukken heb je gelopen? Misschien de populairste?
   

Deel Deze Pagina