Goede outdoorzaak voor nieuwe trekkingrugzak

Discussie in 'Discussie: buitensportzaken' gestart door Matte, 27 jan 2018.

 1. Matte

  Matte New Member

  Ik heb al meerdere topics doorgelezen omtrent rugzakken maar wie kan mij een goede outdoorzaak aanraden voor het kopen van een goede trekkingrugzak. Het liefst een met de merken Fjallraven en Osprey.
  Alvast heel erg bedankt.

  Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
   
 2. marla

  marla Well-Known Member

  Ik heb even voor je gezocht op internet, want zover was je zelf misschien nog niet waarschijnlijk ...

  Van de filiaalwinkels in ieder geval Kathmandu (Nijmegen, Utrecht, Amsterdam) en Bever (overal). Verder Zwerfkei in Woerden goed gesorteerd. En dan zijn er nog tal van goede buitensportzaken die niet landelijk bekend en zijn.
  Misschien goed om aan te geven waar je woont, zodat mensen uit de buurt zo'n winkel kunnen adviseren.

  En staar je niet blind op het merk. Er zijn zoveel goede merken. Je moet kijken naar wat goed zit en welke eigenschappen en slimmigheidjes (goed nederlands: 'features') voor jou zelf belangrijk zijn.

  Marla
   
 3. Matte

  Matte New Member

  Kathmandu en zwefkei waren bij mij al voorbij gekomen. Afstand maakt mij niet erg veel uit. Maar ik kom uit twente. Ik wil gewoon goede uitleg en informatie. Omdat vroeger toen ik bij de scouting zat. Meerdere hikes heb gedaan waarbij ik een zeg maar " kloten" rugzak had die mijn schouders echt bezeerde. Dit is mij altijd bijgebleven. Daarom wil ik nu een goede rugzak waarvan ik veel plezier ga beleven.

  Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
   
 4. marla

  marla Well-Known Member

  Die rugzak die je had was misschien geen kloterugzak, maar hij paste jou niet. Als ik morgen met een foute maat en pasvorm schoenen ga lopen, krijg ik ook last, maar dat wil niet zeggen dat het aan de schoenen ligt. Waarschijnlijk wist je niet waar je op moest letten toe je die kocht.

  Voor de juiste pasvorm heb je inderdaad een deskundige verkoper nodig die je kan vertellen waar je op moet letten met passen. Alle genoemde winkels hebben goede adviseurs, maar je moet echt de tijd nemen en die moeten de verkopers ook hebben (beter niet op zaterdag gaan, te druk).

  Begin in ieder geval op een doordeweekse dag bij Bever (want die heb je in Enschede en Hengelo) Ga anders daarna nog naar Kathmandu in Nijmegen. Daar word je in ieder geval uitstekend geadviseerd ;)

  Marla
   
 5. koos v

  koos v Member

  Ik heb nog een mac pac glissade liggen die ik niet meer gebruik. Top qua draagcomfort. Wel wat zwaar met zo'n 3 kilo. 75 - 85 liter, kleur blauw, maar 4. Ben zelf 1.92 meter Mocht je interesse hebben..
  Groet
  Koos
   
 6. babelfish

  babelfish Well-Known Member

  Denig A'dam zat nog niet in het lijstje van Marla
   
 7. Matte

  Matte New Member

  Bedankt voor alle aanbevelingen. Binnenkort maar even een paar winkels gaan aandoen en dan een keus maken. Zodra ik deze heb gemaakt laat ik het even weten.

  Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
   

Deel Deze Pagina