Gedroogde groenten

Discussie in 'Discussie: koken en voeding' gestart door PaulMCMXCII, 19 jul 2016.

 1. Hallo allemaal,

  Als eerst wil ik iedereen bedanken voor de antwoorden die jullie op mijn vorige vraag hebben gegeven. Nogmaals heb ik een vraag over voeding, namelijk "Waar kan ik gedroogde groenten kopen?".

  Via de zoekfunctie op dit forum heb ik in ieder geval al één antwoord op mijn vraag kunnen vinden. Zo gaf iemand aan dat het mogelijk is om gedroogde groenten bij een toko te kopen.

  Hebben jullie nog tips voor mij als het gaat om gedroogde groenten? Waar kan ik die namelijk kopen en wat zijn eventueel do's en don'ts?

  Alvast bedankt!
   
 2. Als je veel droogt is het misschien een optie om een droogtoestel aan te schaffen (nieuw of tweedehands). Komt op de duur goedkoper uit. Heb zelf dit model en ben er wel tevreden over. Sommige sites hebben ook wel wat.
  [​IMG]
   
  Iris3 vindt dit leuk.
 3. Zelf ben ik groot fan van https://www.naturalspices.eu/tomaat-poeder.html
  Verder kan je bij de xenos gedroogde nasi en bami groenten kopen en kan je op de markt in rotterdam gebdroogde groenten kopen.
  Verder is de toke idd the place to go. Zelf koop ik daar vooral gedroogde paddestoelen.
  Op andere markten kan je ook gedroogd biologisch fruit kopen. Ik heb dat zelf zojuist gekocht in de hoop dat er minder zwavel in zit.

  Ook de supermarkt voldoet aardig met droge worst (ik zoek altijd naar een zo laag mogelijk vetgehalte), droge tomaat, en tutti frutti.
   
 4. Bedankt allemaal voor jullie tips!
   

Deel Deze Pagina