Fjällräven outlet weg uit Roermond

Discussie in 'Discussie: buitensportzaken' gestart door LordEagle, 6 feb 2017.

 1. Ik zag op de website Designer Outlet Roermond dat de Fjällräven store er niet meet bij staat.
  Weet iemand hier iets van?
   
 2. had ik ook al gemist, maar weet niet of ze weg zijn.
  er komen een aantal nieuwe winkels bij, maar weet niet welke
   
 3. Deze winkel is effectief weg. Is nu een juwelen-sieradenwinkel.
  De winkel van Salomon met afdeling Arc'teryx en de J. Wolfskin bestaan nog. In de lente zouden er een 50-tal winkels bijkomen. Als je werkelijk de FjällRäven broeken moet hebben, kan je terecht in Eindhoven bij de kampeermarkt. Ik geloof dat je zowiezo 20% korting krijgt.
   
 4. In Roermond is ook ton Notermans wandelsport, kleding daar krijg je nu ook uitverkoop korting.
   
 5. Bedankt allemaal.
  Kwam vaak langs Roermond rijden en ging altijd even kijken. Zal nu ergens anders gaan kijken,
   
 6. Ja echt weg. Ik heb daar vorig jaar in de opheffings uitverkoop allerlei super dingen gekocht ;-)
   
 7. Ik heb ooit het persbericht van het vertrek uit Roermond van Fjällräven onder ogen gehad. Ik meen mij te herinneren dat de reden voor het vertrek is dat ze eigenlijk geen outlet hebben. Veel merken produceren speciaal voor de outletmarkt. Fjällraven doet dat niet. De echte koopjes in die winkel die ze hadden was ook veelal maat M, afkomstig van paspoppen in verschillende winkels.
   
 8. dat kan klopppen, een paar keer een broek gezocht, maar dan is er de juiste maat niet. Outlet is vaak restverkoop en als die er niet is dan...
  Overigens waren de prijzen niet echt naar mijn mening Outlet.
   
 9. Bedankt verklaart waarom ze vertrokken zijn. In het verleden veel polo's voor 25euro gekocht. Toen waren er nog veel maat S.

  Klopt soms waren er rare maten en geen outlet prijzen. Ze hadden veelal ook de demo modellen deze waren dan als voorbeeld gemaakt en later met kleine aanpassingen in massa productie gemaakt.
   
 10. Was een frequente bezoeker.
  Helaas werd hun huurcontract niet verlengt omdat Fjallraven volgens de beheerder van het complex niet "design" genoeg zou zijn, tenminste dat is wat de bedrijfsleider mij vertelde.
   
 11. Dat zou kunnen. Ze richten zich op een specifieke doelgroep. Ze zijn op dit moment wel bezig om design te worden. De prijzen stijgen en ze zijn tegenwoordig sponsor van veel TV programma's. Hopelijk komen ze terug in de outlet bij Zevenaar in 2020.
   
 12. erg jammer, veel koopjes gescoord
   

Deel Deze Pagina