Donsjas naar Onlinestomerij!

Discussie in 'Discussie: buitensportzaken' gestart door marla, 2 mei 2017.

 1. hyz

  hyz

  De sodamethode is niet meer van toepassing. Ik geloof vanwege aluminium onderdelen. Zie de tips op klusidee om de machine schoon te houden.
   
 2. Niet met dons maar wel gezien op diverse fleece trui en vesten gezien. ondanks een schoon zeepbakje.
  Maar verder geen probleem meer, ik doe het toch weer in de emmer met sportwash.
   
 3. En nog even terug naar de eerste post: mijn vriend heeft daarna bij dezelfde stomerij Sassen zijn slaapzak laten stomen. Prijzen zie hier: http://www.dekbeddenstomen.nl/bestellen
  en binnen drie dagen had ie de slaapzak terug!

  Marla
   
 4. Dat zijn mooie prijzen


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 5. Fijne tip Marla! Tot op heden die keren dat ik iets heb laten wassen van donsspul sloeg ik van de rijksweg richting de veluwe af bij Maarsbergen. Daar zit Lowland cq. Birdland. Zij wassen ook dons en als ik me niet vergis gaat al het spul dat bij Bever binnenkomt in Maarsbergen de machines in. Als het gewassen is haal ik het de volgende trip naar de Veluwe weer op.

  Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
   
 6. Hier nog een positieve ervaring met de online stomerij. Op dinsdag de slaapzak op de post gedaan, zaterdag stond de postbode alweer voor de deur met de schoongemaakte slaapzak (ik was niet thuis, maar goed). Tussendoor nog een mailtje gekregen dat ze een gaatje gerepareerd hadden om te voorkomen dat er dons zou ontsnappen bij het behandelen.
  Zelf doen zou een heel karwei geweest zijn, zeker zonder wasdroger, met waarschijnlijk een veel minder goed resultaat dan het professioneel laten doen voor een paar tientjes.
   

Deel Deze Pagina