Doe mee aan de Bever Dutch Mountain Trail (9-10-11 september)


Hulde aan Bever om veiligheid als prioriteit te stellen!

Raymond
Het is een onmogelijke keuze waarin je het nooit goed doet, maar met de ervaring die ik heb in events is dit mijns inziens ook de enige juiste keuze..... voor de buitenwereld heel makkelijk om straks te zeggen: het viel allemaal mee.... maar als je verantwoordelijk moet zijn is het super complex!
 
Uiteraard! Laat je het evenement doorgaan en zwikt ook maar één deelnemer diens enkel om, dan was geld en promotie belangrijker.

Nu zijn er vast mensen die het overdreven vinden dat de boel wordt verzet. Of besluiten om zelf te gaan en dan na afloop op te scheppen dat het prima te doen was... (vergetend dat 100 of 200 deelnemers de paden gevaarlijk glad kunnen maken tijdens een regenbui).

Raymond
 
Gezien de weersvoorspelling snap ik dat heel goed. Als individuele wandelaar kun je je eigen beslissingen nemen, maar als organisatie ben je verantwoordelijk voor het geheel en elke mogelijke calamiteit.

De reddingshelikopters waar ik een flauw grapje over maakte, worden opeens een serieuze optie. Daar wil je als organisatie zeker voor waken.

Marla
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan