Chili

Discussie in 'Discussie: boeken/films' gestart door Mieke2, 22 jan 2018.

 1. Aanstaande vrijdag wordt bij het IFFR (filmfestival Rotterdam ) de film "la hollandesa" vertoond. Gaat over een stel op vakantie in Chili. Na een knallende ruzie reist ze in der uppie van het zuiden naar het noorden in Chili. Heb de film nog niet gezien maar het vermoeden is dat het zeer mooie natuurplaatjes zal opleveren. Waarschijnlijk zal de film later in het jaar in filmhuizen gaan draaien. Ik weet dat het filmhuis in Alkmaar en chasse cinema in Breda aanstaande vrijdag ( 21.00?) een live streaming hebben met Het IFFR. Tis dat ik verdomme die avond zelf mag werken ...

  Mieke2
   
 2. jdw

  jdw

  Bedankt voor de tip.

  Ik ben al jaren donateur van het festival maar helaas in mijn huidige baan maak ik juist deze periode zéér lange dagen. Ik zal eens kijken of deze film ook een keer in het weekeind draait. Meestal draaien de films zo'n 3 x tijdens het festival.
   
 3. Mmmmm ik ken iemand die 2,5 jaar geleden dat ook heeft meegemaakt, een van hen was na 4 weken er al klaar mee. Vriend naar huis en vriendin na 1 jaar naar huis. Het zal toch niet .......?
   
 4. Klein wereldje hoor soms
   
 5. Die heeft dus wel mooi een heel jaar vakantie in Chili gehad ;).

  Joost, op je wenken: zondag 28 januari 13.30 uur in Lantaren Venster 1.

  Marla
   
  Laatst bewerkt: 23 jan 2018
 6. jdw

  jdw

  Heb ik gezien. Helaas al uitverkocht. Maar deze film komt toch wel in de filmhuizen later dit jaar. Beter om op iffr wat films te zien die je anders nooit te zien krijgt.
   
  babelfish vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina