Buddy voor wandelreis gezocht!

Discussie in 'Rond het kampvuur' gestart door Renske911, 23 jan 2018.

 1. Dag allen!

  Ik ben nieuw hier en hou mijn hele leven al ontzettend van wandelen! Deze zomer zou ik het graag eens wat grootser aanpakken en lijkt het me gaaf om een tocht van een paar weken door Europa te maken! Maar... Liefst niet alleen!

  Ik ben een sportieve meid van 27 jaar die gek is op goede gesprekken maar ik hou ook van dollen, zingen en grapjes! In mijn vrije tijd ben ik onder meer scouting leiding.

  Mijn wandelconditie is denk ik gemiddeld, al wil ik wel meer gaan trainen naarmate de zomer dichterbij komt. Lijkt het je wat? Stuur een berichtje en wie weet kunnen we een keer gaan 'proef' wandelen!

  Ook bij vragen hoor ik het graag!

  Groet en een fijne avond,

  Renske
   
 2.  
 3. Dankjewel voor je reactie, wat gaaf! Helemaal alleen op pad gaan vind ik wel een beetje spannend, maar is natuurlijk ook een grote overwinning! Zal het in mijn overwegingen meenemen, ben me al lekker aan het inlezen hier op het forum :)
   
 4. Hoi Renske,

  Als je alleen spannend vind, begin dan in Nederland of sluit je aan bij gezelschap! :) de NS tweedaagse wandelingen zijn vaak ook goed met tent te doen. Ik ben begonnen in Noorwegen toen ik 23 was. Treinticket, daghikes en kleine wildkampeertochten van 3-4 dagen. Zo voorkom je dat je teveel eten meeneemt en heb je altijd iets van "comfort" (camping, hut) om naar uit te kijken als je drie dagen door de regen loopt. Zorg dat je goed met kaart en kompas (+evt GPS overweg kan), dat is noodzaak als je alleen loopt.

  Je kan een keertje proeflopen met de Rugzaklopers (www.rugzaklopers.nl) (alleen weekenden, niet commercieel) en voor vakantieplannen heeft Spring Reizen (www.springreizen.nl) (vakantiereizen, zowel kamperen als huttentochten) net hun zomerprogramma online gezet, met beide heb ik als jonge hiker (28) een goede ervaring!

  Evt. samen een keertje lopen kan ook, maar ik ben niet zo'n winterkampeerder vooralsnog. Helaas heb ik geen tijd om weken op pad te gaan in de zomer. Als je een bekendere tocht loopt, is de kans wel groot dat je medewandelaars tegenkomt.

  Heel veel succes en als je vragen hebt, neem gerust contact op!
   
  Renske911 vindt dit leuk.
 5. Welkom Renske
   
 6. Welkom Renske! Wat een ontzettend gave plannen!

  Helaas kan ik de komende paar jaar nog geen paar weken van huis gezien mijn mama taken, maar ik ben altijd wel in voor een dagwandeling mocht je dat ook leuk lijken voor de training/conditie.
   
 7. Renske, welkom op deze site.

  Het leukste is plannen maken van te voren en van alles bedenken, daarna volgt het uitvoeren.
  Maak er een weekend of lang weekend van in je omgeving en probeer zo of je genoeg (of veel te veel) materiaal bij je hebt.
  Maar het moet vooral ook leuk zijn, verwen jezelf een beetje met bijvoorbeeld een lekker drankje of een heerlijke koek of een maaltijd die je heerlijk vindt.

  Er zijn ook club hikingsite activiteiten, waaraan je kan meedoen om bijvoorbeeld je materiaal te proberen, testen. En jazeker er zijn meer scoutingmensen hier actief.
   
 8. Hoi,
  Ik ben van plan om deze zomer een tocht te maken door de karpaten in Roemenië en zoek hiervoor ook nog een wandelgezel
   
 9. Leuke plannen. En met een paar scouts om je heen moet een leuk toochtje met emsen om je heen toch zeker te regelen zijn? welke speltak draai je? Zelf zitten we bij een Stam-groep, geen actiefleiding meer en tja beetje dicht bij Leusden..

  Bas
   
 10. Hoi Renske! Ik ga half/eind juni de GR11 lopen door de pyreneeen. Dus als je dat wat lijkt zou ik wel een proefwandeling willen maken. Zelf heb ik ook heel lang op scouting gezeten, een jaar leiding gegeven, en de hikes a t/m f gelopen.

  Groetjes!

  Marije
   

Deel Deze Pagina