Aanmelden voor Club Hiking-site.nl?

Discussie in 'Club Hiking-site.nl' gestart door Rkoome, 25 mei 2004.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Rkoome

  Rkoome Administrator Medewerker

  Hoi allemaal,

  Welkom op het prikbord van Club Hiking-site.nl!

  Dit bericht is bedoeld voor mensen die nieuw zijn voor wat betreft Club Hiking-site.nl. Regelmatig krijg ik namelijk mailtjes van mensen die vragen waarom ze geen 'bevestiging' krijgen van hun aanmelding voor Club Hiking-site.nl of waarom ze geen groen 'Club-icoontje' krijgen bij hun berichten op het prikbord.

  De reden is simpel: je moet je eerst AANMELDEN voor Club Hiking-site.nl! En alleen registreren op het prikbord is dan niet genoeg, je moet namelijk 3 stappen ondernemen:
  1. Registreer je op het prikbord
  2. Vul je prikbord-profiel zo volledig mogelijk in
  3. BELANGRIJK!!: Stuur een mailtje naar club@hiking-site.nl om je ook aan te melden voor Club hiking-site.nl

  Het schijnt dus dat vele die stap 3 vergeten. Maar als je elke maand op de hoogte wilt worden gehouden van de activiteiten van Club hiking-site.nl, dan moet je dus echt ook even mailen naar club@hiking-site.nl.

  Niet vergeten dus! :D

  [strong]Nieuw: Gratis T-shirt voor nieuwe leden![/strong]
  Heb je voor het eerst deelgenomen aan een event van Club Hiking-site.nl, dan kun je ook nog een stap 4 maken: je kunt dan namelijk gratis een Club Hiking-site.nl T-shirt aanvragen (via hetzelfde mail-adres). Deze aanbieding geldt zolang de voorraad (50 T-shirts) strekt en geldt alleen voor hen die voor het eerst mee gaan met Club Hiking-site.nl

  Grtx,

  Raymond
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina