Gezamenlijke inkoop Cumulus slaapzakken 2017-2


Als de offerte al is aangevraagd kan ik dan nog wel meedoen?

Offerte is idd al aangevraagd, maar de prijs van een standaard slaapzak is bekend en dus nog eenvoudig mee te nemen. Als je uiterlijk aanstaande dinsdag je keuze doorgeeft, kan je nog meedoen. Als je dat wilt, stuur mij dan een pm met je keuze.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Het materiaal is binnen gekomen! Cumulus heeft de bestelling vlot verwerkt, binnen drie weken na betaling. De hiking-site groepsinkoop is weer een succes geworden. Totaal is er dit jaar voor maarliefst €14K aan materiaal besteld!

Even mijn slaapzak showen;).....
Cumulus Alaska 1300
Pertex Endurance 36gr buitentijk
150gr extra dons
Halve ritslengte
Comforttemperatuur -21gr.
 

Bijlagen

  • 94F3886C-0A3D-427F-9F44-6B6344BFE828.jpeg
    94F3886C-0A3D-427F-9F44-6B6344BFE828.jpeg
    513,1 KB · Weergaven: 255
  • 9B1CF9CE-C269-4F51-826D-72255AE15027.jpeg
    9B1CF9CE-C269-4F51-826D-72255AE15027.jpeg
    726,2 KB · Weergaven: 252
Heb het Climalite full zip binnen. Zit lekker, voldoende lang over het achterwerk heen. Lekkere capuchon en veel zakken. En erg licht. Toen ik de doos waarin het zat optilde leek het wel leeg, zo licht. Volkert bedankt.
 
Helemaal foutloos is het niet gegaan. Ik had een Pertex Endurance 36gr. buitentijk gekocht, maar een Pertex Quantum tijk gekregen, zo blijkt uit de aanhangende labels...... Op zich zal Quantum kwalitatief niet slecht zijn aangezien deze stof óók standaard wordt toegepast bij de Excuistic. Echter, ik heb juist Endurance gekozen voor de extra waterafstotendheid.
Heb Cumulus maar even een mailtje gedaan met de vraag hoe zij voorstellen dit op te lossen.....
 
Ook hier een blije ontvanger ;)
Dankjewel Volkert!
Jammer dat de stof bij jouw slaapzak niet de goede bestelling was. Dat zal notabene bij jou zelf de pret een beetje drukken :(

Marla
 
Volkert,
wees blij met een quantum tijk. Voor zo'n winterslaapzak is dat alleen maar een voordeel (in een tent)dat hij wat beter ademt. Vocht langs buiten is niet zo belangrijk, dat is meestal toch in vaste vorm. Het is de interne condensatie door lichaamsvochten die ergens gaan bevriezen als je geen vbl draagt. De veel kleinere poriën van de tijk zitten in geen tijd dicht en dan bouwt het vocht alleen maar op
 
Dag Volkert,
Misschien dat dit het is? :

"super-light Pertex Quantum Pro (f.k.a. Pertex Endurance) "

endurance wordt ook niet meer vermeld op de website van pertex, dus of rebranded of vervangen door...
 
Dag Volkert,
Misschien dat dit het is? :

"super-light Pertex Quantum Pro (f.k.a. Pertex Endurance) "

endurance wordt ook niet meer vermeld op de website van pertex, dus of rebranded of vervangen door...

Inderdaad, zojuist bevestigd door Cumulus! We zitten kennelijk in de overgang van Endurance naar Quantum Pro. De website van Cumulus en de aankoopbon vermelden nog wel de oude benamingen, vandaar de verwarring......
 
Ook hier de bestelling binnen:). De Incredilite zit perfect en de kleur ( blauw) ben ik ook helemaal blij mee.
Volkert bedankt voor het in goede banen lijden van deze gezamenlijke inkoop actie, top !!

groeten peet
 
Met dit topic wil ik kijken of er wederom animo is voor een gezamenlijke inkoopactie van Cumulus slaapzakken. Ik ga dan waarschijnlijk voor de Cumulus Alaska 1300. Bij voldoende deelnemers kunnen we wellicht weer een mooie korting bedingen.
Benieuwd naar reacties van diegenen die willen aansluiten bij een gezamenlijke inkoop.

Ik ben geïnteresseerd in een gezamenlijke inkoopactie van Cumulus slaapzakken. Weet jij toevallig of er een initiatief 2018/2019 door iemand is opgepakt?
 
Opzich ben ik wel in de markt voor weer 2 a 3 producten van cumulus. Maar nog geen haast.

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
 
Ik ben ook wel in de markt voor een panyam 450 of 600 op maat, maar wel richting het voorjaar of zelfs het najaar 2019. Nu gaat het 'gear budget' eerst naar de wintersport.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik heb even gekeken en dit is zo'n beetje mijn wensenlijstje:
-Een aangepaste comforter XL700 (andere tijk quantum endurance, meer vulling) (ben ook benieuwd wat ze daar qua afmetingen aan willen/kunnen veranderen in de zin van lengte en breedte).
-Een aangepaste panyam 450 (pertex endurance, overstuffen en wellicht 1 baan korter)
-Een aangepaste Selva 600 (pertex quantum tijk binnen en buiten, overstuffen en checken of de L nog wat langer kan) Deze misschien zelfs tweemaal....
-Een incredilite endurance lady (overstuffen, maat M waarschijnlijk)

Kortom een hele boel wensen. Dus ik ben wel weer in voor een actie
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan