OC dagtocht 10 januari


Ik ga mee.

(dit is de eerste keer dat ik reageer, zojuist een account gemaakt, ik hoop dat ik het goed doe zo...)

Tot zondag,

Margo
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Het lijkt mij ook leuk mee te gaan, Pieter.

Voor jou kan ik dan wel wat Hadex meenemen, Emma.

Daar zit overigens sodium hypochloriet in, terwijl Aquamira chloordioxide bevat. De bruikbaarheid is doorgaans vergelijkbaar. Een goed alternatief is bleekmiddel. Dit bevat alleen wel een tweetal extra nutriënten (myristamine oxide en sodium hydroxide) en is helaas niet verkrijgbaar in een handige flacon (de hier aan te bevelen dosering is ongeveer gelijk aan die van Hadex).
 
Laatst bewerkt:
Voordegene die vanuit utrecht naar driebergen gaan! Er rijden geen Treinen, werkzaamheden. Er rijden vervangende bussen! dus houdt rekening met extra reistijd!
 
En hier een last minute afmelding...
Druk weekend, gaat ff niet lukken voor Masja en mij. De rest veel plezier en goed wandelweer gewenst!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Het was een sportieve dag met lekkere cava, fraai gelegen horeca en een mooi uitgezette route. Allen bedankt voor het fijne gezelschap.
 
Beter laat dan nooit wil ik me toch even bij m'n voorgangers aansluiten: Pieter bedankt voor het organiseren en de leuke route, Raymond voor de lekkere cava, en de rest voor het gezelschap. Ik vond het erg leuk, ga zeker nog een keer mee. Bedankt!
 
En nog even een vraag: er zijn wat foto's gemaakt, waaronder eentje van een bushalte van de 50+-bus inclusief zitje. Ik weet alleen niet meer door wie! Zou degene die er een heeft me hem kunnen mailen? Ik wil hem graag gebruiken in m'n verslagje, maar was zelf te lui om m'n spiegelreflex van onderuit mijn tas te halen. Stom! Verjaardagsgeld is binnen voor een fototoestelletje maat broekzak, maar dat is te laat voor die halte.

Als degene die er een foto van heeft zich meldt stuur ik een pb'tje met mijn mailadres. Dank!
 
Dat klopt had twee fotos.
zie hieronder ;)

En Pieter: bedankt voor de 21 km :p
Was een heerlijke wandeling door een mooi gebied.
gr. Elma
 

Bijlagen

  • IMG_3341.jpg
    IMG_3341.jpg
    99 KB · Weergaven: 200
  • IMG_3342.jpg
    IMG_3342.jpg
    98,9 KB · Weergaven: 214
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan