Kootwijkerzand


Impulsive weekends doe ik meerdere keren per jaar met Stephan Nouwens , goed kaart lezer en routeplanner en man die verharding niet in zijn route zet.
Komend weekend ,18-19-20 augustus , een leuk aansluit weekend , mooie start .
De start is op vrijdagavond Zanderdennen een staatsbosbeheer terrein , https://www.logerenbijdeboswachter.nl/kamperen/zanderdennen

daarna een tocht van 15 tot 20 km op zaterdag naar de Kooiberg Ughelen , een voor Hiking siters mooi terrein, bijna wild kamperen . gezien er beperkte introducees mogen zijn is er een limite .Dit is een NTKC terrein , wil je mee dan , laat weten dat je ook NTKC lid bent! dan mogen meer introducees mee.

heel erg fijn is als de vuurplaats op zanderdennen mag worden gebruikt, Kooiberg is een terrein waar vuur niet mogelijk is, maar een speciaal terrein , reden om lid te worden van de NTKC.

dit soort tochten vinden wij mooi
.https://nl.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=11818525

wij zijn er, een pm of gewoon komen is genoeg .

groet Joop
 
Laatst bewerkt:
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

https://nl.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=19318195

De tocht gedaan totaal 40 km met aanloop route naar de camping van 5 km , bezoek aan Ughelen een wandeling van meer dan 10 km naar een leuke horecagelegenheid en supermarkt.

fijn weekend weer geweest , kamperen in de natuur.
Zo'n weekend gaan we snel weer eens doen.
Was een fijn weekend, prima timing van pauzes en aankomsttijden tov de buien die hier en daar langskwamen! Sluit me er zeker bij aan dat we dag nog eens doen. Maar eerst nog een fijne tijd in zuid Amerika over een paar weken. ;-)

cheers,
Stephan
 
Fijne reis stephan en geniet ervan.
Joop, zo te zien al het eten was achteraf natuurlijk ultra lichtgewicht!
Het ziet er lekker uit. Het leuke op hike is ook jezelf verwennen en dat kan je wel. Ik denk ook aan je ribjes, mm lekkerr


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan