foto

Bynolyt

'Bynolyt verrekijkers zijn helemaal toegespitst op de gebruiker. Door de ergonomische vormgeving van de modellen, maar ook door andere specificaties toe te passen voor elk doel. Omdat de watersporter nu eenmaal een andere verrekijker hanteert dan de vogelobservator en de bergsporter weer een andere dan een vliegtuigspotter. Maar één ding hebben alle Bynolyt verrekijkers gemeen. Bynolyt hudt steeds 'de kijker' die het produkt gebruikt voor ogen.'

Bynolyt: de voordelen op een rijtje

  • Technolyt (importeur/distributeur Bynolyt) neemt alleen kijkers op in het Bynolyt-programma die aan de strengste eisen voldoen (optiek uitvoerig getest, uitlijning op afwijking, etc.)
  • Het assortiment van Bynolyt is zeer uitgebreid (van monokijkers en telescopen tot compact-kijkers en zware 'vogelkijkers') waardoor je bijna altijd je 'smaak' kunt vinden.
  • De prijzen van Bynolyt verrekijkers liggen ten opzichte van de grotere merken zeer laag, dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit.

Bynolyt: enkele modellen

Butterfly Trail
Butterfly Trail
Kleine, handzame kijker (8x25 en 10x25), ideaal voor tijdens een hike. Handige bediening en multi-coated objectieven.
Eagle II
Eagle II
Perfecte kijker (8x56 en 9x63) voor ochtend- en avondschemering en vogelaars. Door toepassing van dakkant prisma's zeer licht van gewicht (1110-1230 gram).
Super Mono
Super Mono
Vrij grote monokijker (13,8 cm/250 gram), maar doet zijn naam eer aan. Handige grip door vingeruitsparingen en zeer goed beeld (7x30)
Traveller B
Traveller B
Dubbelscharnierende compacte kijker (8x21 en 10x21) welke zeer geschikt is om in de rugzak mee te nemen (205-235 gram).
Too many connectionsToo many connections

Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 04-11-2017

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]