Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Zaklampen van NEXTORCH vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Zaklampen van NEXTORCH vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar.Homeij breidt zijn zaklampenassortiment uit met de het merk NEXTORCH. Naar eigen zeggen biedt NEXTORCH 'the briljant solution' met krachtige en betrouwbare lampen voorzien van vooruitstrevende licht technologieën van superieure kwaliteit.

Innovatief
Elk NEXTORCH item is voorzien van de laatste, meest innovatieve features. Altijd met het uitgangspunt het outdoor leven te vergemakkelijken. Of het nu gaat om batterijgebruik, persoonlijke voorkeuren en opladen, NEXTORCH komt met een nieuw inzicht. “Neem nu de MyTorch, een echte smart torch die je zelf programmeert via de computer. Zo kies je zelf de output (lumen) en stel je de gewenste lichtmodi in! Of de zaklampen met Vari-Source, waarbij het niet uitmaakt welke batterij je gebruikt, hij schijnt altijd!”, aldus Arno Gerhardus, Sales Manager bij Homeij.

Made in China
Er bestaan vooroordelen omtrent artikelen van Chinese makelij, maar NEXTORCH bewijst het tegendeel en is al jaren hét merk van de Chinese politie, defensie en antiterrorisme eenheden wereldwijd. Naast lampen geschikt voor veiligheidsdiensten biedt het NEXTORCH-assortiment modellen voor outdoor, sport, industrie en dagdagelijkse (EDC) situaties.

Voor meer informatie: http://www.nextorch.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: