Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rubytec Gripfeet voorkomen glijpartijen

Rubytec Gripfeet voorkomen glijpartijenElke winter weer zijn er honderden mensen per dag die in het ziekenhuis belanden vanwege een ongelukkige glijpartij op verijsde trottoirs of opgevroren straten. Het aantal gebroken benen en kneuzingen is onwaarschijnlijk hoog, enkel en alleen omdat mensen de gladheid verkeerd inschatten en daardoor op pijnlijke wijze worden gewezen op de noodzaak van een eenvoudig en doeltreffende hulpmiddel: de Gripfeet van het Nederlandse merk Rubytec. En dat terwijl Nederland deze herfst bewust de zomerbanden inruilt voor winterbanden!

Sneeuwkettingen voor de schoenen
De Rubytec Gripfeet functioneren als een soort sneeuwkettingen van de schoenen dankzij een flexibele rubberen hoes die om de schoen wordt geschoven. Deze hoes is voorzien van maar liefst 20 ‘spikes’, waardoor uitglijden op gladde bevroren oppervlaktes onmogelijk is. Omdat er bij de fabricage gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, presteren de Gripfeet van Rubytec ook onder extreem koude omstandigheden (tot -40 graden Celsius). Bovendien worden ze standaard geleverd met een handige opberg- en bewaarhoes, zodat ze na gebruik gemakkelijk in de (school)tas of kantoorkoffer kunnen worden opgeborgen.

Rubytec AlaskaPLUS Gripfeet
De AlaskaPLUS is een verbeterde versie van de eerder met zeer veel succes geïntroduceerde Alaska Gripfeet. De 20 punten die voor een stevige grip zorgen in ijs en bevroren sneeuw, zijn in deze nieuwe versie gemaakt van Tungsten (wolfraam). Daardoor zijn ze onverslijtbaar en duurzaam, met als bijkomend voordeel dat ze goed bestand zijn tegen corrosie.

Rubytec Husky Gripfeet
Nieuw voor deze winter zijn de Husky Gripfeet, voorzien van een reflecterend elastisch verstelkoord en een reflecterende hiel voor extra veiligheid. De Husky kan zo nog beter aansluiten op de schoen en is daarmee meer geschikt voor het afleggen van langere afstanden.

One size fits not all!
Zeker als het gaat om de veiligheid is de kreet ‘one size fits all’ niet op zijn plaats. Daarom worden de Rubytec Gripfeet in maar liefst 4 verschillende maten aangeboden: in de maten S t/m XL, welke overeenkomen met de Europese schoenmaten 33 t/m 47 (UK 3 t/m UK 13). Zo is altijd een goed passende en dus veilige Gripfeet te vinden om de winter tegemoet te treden.

Verkrijgbaarheid
De Beide Gripfeet-modellen zijn al volop in de buitensportwinkels verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs voor de Rubytec AlaskaPLUS is EURO 19,95 en voor de Rubytec Husky EURO 29,95.

Voor meer informatie: http://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: