Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

A-solar winnaar Red Dot Design Award 2011

A-solar winnaar Red Dot Design Award 2011De Platinum Charger, ontworpen door A-solar, is winnaar van de Red Dot Design Award 2011 in de categorie Leisure, Outdoor en Sport.

Met meer dan 4433 inschrijvingen uit 60 landen, is de internationale Red Dot Design Award de grootste en meest vermaarde design wedstrijd in de wereld. Criteria die zijn gehanteerd voor het beoordelen van de inzendingen zijn: functionaliteit, duurzaamheid, ecologische factoren maar bovenal innovatie en kwaliteit. Eerdere winnaars zijn o.a. Apple, BMW en Adidas.
De Red Dot award is in designerskringen een zeer prestigieuze prijs, die elk jaar uitgereikt wordt voor de beste internationale prestatie op designgebied.

De Platinum Charger is een universele een back-up batterij die via zonne-energie opgeladen wordt, waardoor u altijd en overal beschikt over extra power voor uw mobiele apparaten. De Platinum Solar Charger beschikt over een 1800mAh interne li-ion batterij en houdt de opgeslagen energie dus vast. Hij is voorzien van LED indicatie, zodat zichtbaar is over hoeveel energie er in de charger is opgeslagen.

De Platinum Charger is geschikt voor het opladen van o.a.: mobiele telefoon (ook smartphone en iPhone), MP3/MP4 speler, navigatie/GPS, E-book reader, mobiele spelcomputer etc. Er wordt een set verschillende connectoren standaard bijgeleverd, zodat diverse merken mobiele toepassingen kunt opladen. Deze superhandige en hippe charger wordt geleverd met een bescherm/ opbergzakje.

De Platinum Charger van A-solar is verkrijgbaar voor EURO 45,00 incl. BTW.

Voor meer informatie: http://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: