Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rubytec Cleverbag, milieuvriendelijke afvalzakjes op maat

Rubytec Cleverbag, milieuvriendelijke afvalzakjes op maatDe Tonga - Cleverbag van Rubytec is een compacte 'dispenser' van op maat gesneden plastic zakjes en past met gemak in elke tas of broekzak. Het principe van de Tonga - Cleverbag is zeer eenvoudig: bepaal hoe groot de zak moet zijn, snij de juist maat af door de zak langs het ingebouwde mes te halen, leg een knoopje in een van de uiteinden en de zak is klaar voor gebruik! De nieuwe Tonga - Cleverbag past precies in de productlijn van het Nederlandse merk Rubytec. Dit merk brengt voornamelijk slimme producten op de markt die handig zijn voor mensen onderweg. En net als de producten uit de populaire Smart Energy serie van Rubytec is de Tonga - Cleverbag goed voor het milieu: de zakjes zijn namelijk 100% biologisch afbreekbaar.

Altijd een afvalzak bij de hand
De Cleverbag is te gebruiken als afvalzak, die je vervolgens in de eerstvolgende afvalbak weer kwijt kunt. Verder kun je met de Cleverbag onderweg je natte spullen makkelijk scheiden, of juist voorkomen dat droge kleding nat kan worden. De Cleverbaar is onmisbaar voor elke wandelaar, fietser, kampeerder en alle andere mensen die netjes met de natuur omgaan en hun afval op verantwoorde wijze willen weggooien. Ook in het dagelijks leven is dit product zeer praktisch. Denk bijvoorbeeld aan een zakje voor de vieze luiers, als afvalzakje in de auto, voor de natte spullen na het sporten of zelfs als hondenpoepzakje tijdens het uitlaten van de hond. Bang dat je zonder komt te zitten is niet nodig: de milieuvriendelijke Cleverbag is maar liefst 7 meter lang!

Over Rubytec
Het Nederlandse merk Rubytec heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd als leverancier van innovatieve outdoor- en reisbenodigdheden. Rubytec introduceerde als eerste de succesvolle sneldrogende microvezel handdoek. Inmiddels hebben al meer dan een miljoen exemplaren de weg naar de consument gevonden. In het voorjaar van 2008 voegde Rubytec weer een innovatief product aan de collectie toe: de Active Bottle Cooler. Een gepatenteerde uitvinding van Nederlandse bodem. In 2009 heeft het Nederlandse merk Rubytec de Smart Energy-serie gelanceerd tijdens de Outdoorbeurs in Friedrichshafen. Vanaf januari 2010 lagen de eerste Smart Energy-producten in de outdoorwinkels. In amper drie maanden tijd bleek deze Smart Energy-serie een groot succes te zijn. Rubytec is een sterk merk in de BeNeLux en wordt sinds kort ook gedistribueerd in andere Europese landen. Rubytec wordt in de BeNeLux gedistribueerd door Robijns B.V.

Voor meer informatie: http://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: