foto

Materiaal-nieuws van januari 2010

Onderstaand een overzicht van nieuws op het gebied van buitensport-materiaal uit januari 2010. Klik op de titel om het volledige bericht te lezen:

 • AGU nu ook met meekleurende lenzen en voor brildragers (13-01-2010, 17:46)
  AGU brengt al jaren een complete collectie trendy en betaalbare sportbrillen op de markt. Er is ruime keuze uit trendy modellen, maar dit jaar is de keuze extra groot! Er zijn namelijk ook sportbrillen met meekleurende glazen en een bril speciaal voor brildragers.
 • Nieuw handschoenen van CAMP (18-01-2010, 17:05)
  CAMP, toonaangevende fabrikant van bergsportmateriaal, breidt het assortiment handschoenen deze winter uit met 3 nieuwe modellen. De nieuwe handschoenen combineren zeer laag gewicht met warmte, veiligheid en bescherming tegen de elementen.
 • Gorillamobile 3G/3GS: multifunctionele houder voor Apple iPhone (18-01-2010, 17:13)
  Joby Gorillamobile voor iPhone 3G en 3GS is een speciaal voor Apple ontworpen, op maat gemaakte houder op flexibele pootjes. De pootjes bestaan ieder uit 10 oersterke in elkaar geperste kunststof kogels en zijn voorzien van rubberen anti-slip ringen. Door dit gepatenteerde en bewezen systeem (denk aan de eerder verschenen Gorillatorch en Gorillapod-producten) is de Gorillamobile 3G/3GS bijna overal aan vast te maken.
 • PowerLighter: Hi-Tech aansteker van Primus (18-01-2010, 17:37)
  De Zweedse outdoorfabrikant Primus introduceert de derde generatie van de hi-tech PowerLighter. Deze aansteker staat voor technische betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien ziet hij er bijzonder modern uit. De smalle vlam van deze aansteker behaalt een hitte van 1300 graden Celcius, waarmee het kampvuur of vloeibare brandstoffen ook onder slechte weersomstandigheden zonder problemen kunnen worden aangestoken.
 • Comfort Fit Wellness aan je voeten van Meindl (18-01-2010, 17:49)
  Wanneer schoenen niet passen is er geen sprake van comfort en voel je je niet lekker. Daarom heeft Meindl een schoenenlijn ontwikkeld die comfort als uitgangspunt heeft. Het resultaat is de Comfort Fit Wellness-lijn. Comfort Fit biedt wellness voor de voeten door de bredere leest, een anatomische pasvorm, zacht en soepel leer en lichte materialen. Voor gegarandeerd tevreden voeten.

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed. Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Mocht je zelf materiaal-nieuws weten dat hier tussenpast, mail me dan!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 11-02-2016

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]