Home » Materialen » Ervaringen van gebruikers » Laatste 10 inzendingen

Ervaringen van gebruikers: laatste 10 inzendingen

Op deze pagina vind je de laatste 10 ervaringen die mensen hebben ingestuurd voor het overzicht. Wil je je eigen ervaringen ook terug zien in dit overzicht, neem dan even de tijd om het formulier in te sturen en zorg dat anderen kunnen leren van jouw ervaringen.

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om alle ingezonden ervaringen te bekijken van de afgelopen:

 

Lowa innox gtx mid (€ 170,00)

ik ben zeer teleurgesteld over dit merk na een half jaar waren ze al niet meer waterdicht en kreeg ik te horen dat het gebruiksslijtage was en zodoende niet onder de garantie viel , oorzaak jubeltenen. Schoenen van 170 euro ScHandalig
(ina / 07-12-2017)


Black Diamond Trail PRO Shock (€ 97,00)

Een zeer solide stok, relatief licht en prettig in de hand liggend. Prima af te stellen en de borging om de lengte in te stellen heeft nog nooit gefaald. Geen zweethanden. Wat het is om zonder anti-shock te lopen weet ik niet maar deze stokken hebben het wel. Zijn comfortabel en veroorzaken bij mij ook geen pijn in de handen tijdens een lange wandeling. Ik gebruik ze ook op vlakke (Nederlandse) stukken en loop inmiddels liever met dan zonder. Ik hang er af en toe stevig in maar de stokken houden zich prima. Ook reserve-onderdelen zijn goed verkrijgbaar. (heb rubberen techtips voor op de verharde weg). Kortom een uitstekende stok maar ik heb geen vergelijkingsmateriaal omdat dit mijn eerste stokken zijn.
(Bert S / 04-11-2017)


Hi-Tec Sphike Nijmegen Low I Men (€ 119,95)

Slecht, moest na een paar lange wandelingen al een dikkere inlegzool in, omdat de enkels op de randen van de schoen gingen dragen. Na ruim 2 jaar zijn de zolen aan het loslaten. Mijn eigen schoenenzaak wil uit coulance nog wel extra korting geven als ik nieuwe koop, maar HI-Tec wil van niets weten en wijzen elke coulance en/of garantie af.
(Ad Maes / 04-11-2017)


Sea to summit waterzak (€ 20,00)

De sea to summit pack tap zijn waterzakken die geen smaak geven aan het water. Ook al liggen ze uren in de zon de smaak blijft goed. Het is een zak met een met binnenzak. Makkelijk op te hangen zodat je water kunt tappen. Verkrijgbaar in verschillende maten. Doordat het een flexibele zak is past het zich makkelijk aan bv in een kano.
(caroline dudink / 03-10-2017)


Hilleberg Alak (€ 800,00)

De beste tent die Hilleberg gemaakt heeft is voor mij de alak. Hij is geschikt voor twee maar alleen is hij ook erg fijn. Je kunt hem aan beide zijden openzetten waardoor er veel ventilatie is en je het gevoel hebt buiten te liggen. Je kunt genieten van het uitzicht en toch beschermd tegen de elementen. Staat als een huis ook op een rots. En natuurlijk alle kwaliteiten die je van een Hilleberg verwacht.
(caroline dudink / 03-10-2017)


Zeiss 10x32 conquest hd (€ 800,00)

Een fijn kijker, klein en compact. Kijkt rustig. Scherp. Zelfs met weinig licht heb je nog een prachtig beeld. Misschien niet de goedkoopste maar hij is het geld zeker waard.
(caroline dudink / 03-10-2017)


Sea to summit comfort plus large (€ 209,00)

Gewicht 1170gr. De slaapmat voor comfort dus niet voor de grammenjager. Door de maat 203x65 lig je riant en lijkt net of je in je eigen bed ligt. Goed isolatie (R5). Kraakt wel een beetje als je draait en past niet in alle tenten. Maar sinds kort hebben ze er een die aan het voeteneind smaller is.
(caroline dudink / 03-10-2017)


Hanwag Ferrata combi GTX (€ 278,00)

Deze schoenen in 2014 gekocht. Na een trekking van drie weken de eerste naden los. Na reparatie bij een volgende tocht hetzelfde probleem, nu andere naden. Weer laten repareren. Na een recente via Ferrata tocht van een week weer losse naden, nu veel ernstiger. Durf er nu niet meer mee weg. Conclusie: slechte kwaliteit schoenen!!! I Ik kan ze niet aanbevelen!
(Henk van Buuren / 20-07-2017)


Aegis slaapzak (€ 65,00)

Dankzij de materiaalbespreking van deze slaapzak ben ik op zoek gegaan en vond hem snel bij AliExpress. Fijne slaapzak, hij bevalt me goed, de bespreking klopt helemaal.
(H_Marieke / 20-07-2017)


Original Mountain Marathon Classic 32 (€ 89,44)

PLUS: -ruim topvak -licht -waterdichte stof -verwijderbaar rugpand -lus voor Camelbak -heupvakjes -hoeveelheid polstering -lichte stretch in gaasvakken buitenop -gaasvakje op klep -verstevigde bodem MIN: -gebrek aan ventilatie -ontbreken compressiesysteem in het midden -beperkte hoogteverstelling borstbandje
(Robertjan / 09-07-2017)