foto

Buitensporthorloges: Techtrail

Techtrail is nog betrekkelijk nieuw in Nederland. In Amerika is het al een hit onder de naam Highgear, maar in Europe was dit merk reeds geregistreerd en ging men dus de markt op onder de naam Techtrail. Techtrail levert kwalitatieve outdoorhorloges voor een betrekkelijk lage prijs. In hun assortiment vind je horloges met verschillende gebruikersdoelgroepen, onder andere wintersporters (de Alterra met ski chrono), klimmers (de AT2, een horloge met carabiner), bergwandelaars (de robuuste Summit) en duursporters (de Loft met hartslagmeter). Het bedrijf achter Techtrail zelf is ook nog betrekkelijk jong (sinds 1999), maar heeft al een indrukwekkende staat van dienst. Zo hebben ze onder andere US Snowboardteam en US Ski Team weten te overtuigen van hun kwaliteit en dragen die teams inmiddels standaard Techtrail Altiware tijdens trainingen en wedstrijden.

Techtrail: enkele modellen

Aerial
Techtrail Aerial
Tijdfunctie stopwatch hoogtemeter barometer. Inclusief Ski-chronometer (daalsnelheid).
Alterra
Techtrail Alterra
Tijdfunctie stopwatch kompas hoogtemeter barometer. Inclusief Ski-chronometer (daalsnelheid).
AT2
Techtrail AT2
Tijdfunctie stopwatch kompas hoogtemeter barometer. Verbonden aan carabiner in plaats van polsband.
Axis
Techtrail Axis
Tijdfunctie stopwatch kompas hoogtemeter barometer.
Loft
Techtrail Loft
Tijdfunctie stopwatch hoogtemeter barometer hartslagmeter. Inclusief caloriemeter.
Summit
Techtrail Summit
Tijdfunctie stopwatch kompas hoogtemeter barometer.

Techtrail: overige informatie
Voor meer informatie over Techtrail kun je terecht op hun site: (http://www.techtrail.nl/).

Om de modellen in het echt te zien kun je bij bijna alle buitensportzaken van Nederland en België terecht.

Recente nieuws-items met betrekking tot Techtrail:

Ervaringen met Techtrail:

Techtrail Alterra ( 151,00)

Ik zocht een vervanger voor mijn oude Casio. Inmiddels heb ik al meer dan een jaar de Alterra en bevalt mij prima. Veel mogelijkheden, robuust en ziet er fraai uit. Ik draag hem ook gewoon dagelijks en ziet er nog net zo uit als op de eerste dag. De bediening vergt wel enige gewenning, maar is daarna geen probleem meer. De nauwkeurigheid van de hoogtemeter valt mij ook reuze mee.
(Paul / 2007-06-17)


TechTrail Axis ( 169,95)

Fantastische hoogtemeter, ziet er mooi uit, veel functies, duidelijke overzicht, lekker licht. Jammer dat de hoogte niet nauwkeurig wordt weergegeven en dat de achtergrondverlichting al 2 keer na 3 dagen gebruik stuk is gegaan. O ja, hij geeft ook de tijd aan!
(Matthijs / 2004-09-09)


Techtrail loft ( 169,00)

De Loft is een erg fijn horloge dat ik dagelijks gebruik. Enerzijds is het horloge onverwoestbaar, de polsband is nog steeds heel na ruim 2 jaar dagelijks gebruik. Maar aan de andere kant slijten de letters van de rvs ring. De ring heeft eenmaal los gezeten. Batterijduur is erg meegevallen. De fabrieksbatterij is ruim 2 jaar meegegaan. De tools functioneren naar behoren. Hoogtemeter dient wel regelmatig te worden geijkt. Maar dat is volgens mij normaal bij dit soort horloges.
(Arjen / 2010-02-04)Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 29-08-2018

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]