foto

Icebreaker Skin200 Oasis Crewe

Ingezonden door: Rob Plas
Gepubliceerd op: 31-01-2007, 15:57
Icebreaker Skin200 Oasis Crewe

Icebreaker: prijzig, exclusief en een NO STINK garantie...

Een comfortabele merinowollen onderlaag die pas goed tot zijn recht komt nadat je hem meerdere dagen draagt tijdens een rugzaktrekking, een beklimming van een 4000-der of gewoon een weekend waarbij een douche wat minder voor de hand ligt. Een prettig dragend shirt met lange mouwen, bedoeld als 2e of eventueel eerste laag op het lichaam.

Geen gekriebel

Wol is berucht vanwege het kriebelen, deze zeer fijn gesponnen merinowol voel je echter maar net zitten en heeft absoluut niet de gekmakende jeuk die andere wollen kleding kan kenmerken.

Lichaams

De lichaamsgeur: ik ben iemand die verschrikkelijk kan zweten tijdens een wat pittige tocht en bij elke synthetische kleding ga ik al heel snel een behoorlijke lichaamsgeur verspreiden, echter na 4 dagen vliegen, bergwandelen en weer terugvliegen ruikt het shirt na thuiskomst nog opmerkelijk fris. Er is een lichte geur, maar deze valt in het niet vergeleken de geur die ik zelf verspreid, en een uurtje in de frisse wind reduceert deze geur weer tot nauwelijks waarneembaar.

Ruime comfort-range

Verder is de isolerende waarde goed en valt vooral de "comfort" range op, je krijgt het niet snel te warm mocht je eens een uurtje uit de wind zitten.

Tip voor de eventuele ge´nteresseerde kopers: De maat bij Icebreaker valt opvallend groot uit, er is rekening gehouden met zo'n 5% krimp door wassen.

Meer informatie?

Voor meer informatie: http://www.icebreaker.nl/

Andere recente materiaal-besprekingen met betrekking tot dit merk:

Andere recente materiaal-besprekingen van Rob Plas:

Materiaal-besprekingen zijn ingezonden meningen van derden. Zelf een bespreking inzenden?

Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 20-11-2015

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]