Fiets- en Wandelbeurs, belevingsbeurs

Praktische informatie
Fiets- & Wandelbeurs in Amsterdam RAI
zaterdag 2 februari & zondag 3 februari 2008
10.00 - 17.00 uur
toegang Ä12, kinderen tot 12 jaar gratis
fietsenwandelbeurs.nl

Fiets- en Wandelbeurs, belevingsbeurs

2 en 3 februari 2008 in de Amsterdam-RAI

Nederlandsís enige beurs speciaal voor vakantiefietsers en -wandelaars

Uit onderzoek is gebleken dat de fiets- en wandelmogelijkheden van een vakantiebestemming voor Nederlanders zwaar meewegen bij de uiteindelijke keuze voor een land of streek. Voor buitenlandse vakanties is dat in ruim 40% van de gevallen het geval, bij binnenlandse vakanties zelfs 60%. De nationale en regionale verkeersbureauís uit nabije landen als Duitsland, Denemarken, Engeland, BelgiŽ en Frankrijk beginnen dat aardig door te krijgen en pakken daarom breed uit op de komende Fiets- en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI, begin februari. Maar ook verderweg-landen als Griekenland, Madeira, Spanje, CataloniŽ, ItaliŽ en KroatiŽ hebben de smaak te pakken gekregen.

Wandelaars Informeren Wandelaars

De toeristische autoriteiten uit de niet zo nabije tot zeer verre landen gokken vooral op de zon-zee-strand toeristen. Voor die landen is er op de beurs veel informatie van in fiets- en wandelvakanties gespecaliseerde touroperators en van de vele Nederlandse voorfietsers en voorlopers die het leuk vinden om -gezeten achter een tafeltje- hun ervaringen met OV en overnachtingen, hun keuzes en routes door te geven, aan de hand van hun eigen fotoboeken, kaarten, folders en brochures. Fietsers Informeren Fietsers & Wandelaars Informeren Wandelaars, 1 op 1, intensief en persoonlijk.

Veel lezingen, presentaties en workshops

Maar bezoekers kunnen ook -rustig achterover leunend in comfortabele zetels- informatie puren uit de vele lezingen, presentaties en workshops die er in de zeven grote en kleine zalen & lounges gegeven worden Ė elke dag zoín 42 in getal. Of juist Nordic Walking uitproberen op een speciaal parcours, terwijl de kinderen met klimgordeltjes om de klimwand opgaan. Of gaan Fietsen met de Kinderen op het fietsparcours, of daar voor zichzelf mountainbikes en tandems uitproberen. Of langs de Treisreiswinkel gaan en verderop een workshop volgen: b.v. ĎWat gaat er in mijn rugzak en wat niet? Hoe stippel ik mijn tocht uit, met kaart & kompas of GPS? Hoe bereid ik mijn fietsreis voor? Fietsreparaties onderweg?í Dus keuze te over op deze belevingsbeurs!

326 stands op 17.000m2

De Fiets en Wandelbeurs in Amsterdam is misschien wel de leukste en in ieder geval de meest complete beurs van Nederland voor fiets- en wandelliefhebbers. En de enige in zín soort. Op 17.000 m2 vindt u twee grote beurshallen alles over fiets- en wandelvakanties dicht bij huis en ver weg. Exposanten bieden in 326 stands alles over fietsen en accessoires, wandel- en bergsport, kamperen, outdoor, oriŽntatie- en navigatiemiddelen, natuur- en landschapsfotografie, verre-landen-bestemmingen.

Hiking-site.nl op de Fiets- en Wandelbeurs

Ook Hiking-site.nl zal aanwezig zijn op de Fiets- en Wandelbeurs in de RAI. Je bent van harte welkom om op stand 10.B.098 een praatje te komen maken. Natuurlijk zijn er enkele leuke acties gedurende de beurs voor mensen die bij de stand langskomen. Daarnaast kun je voor al je vragen over winterkamperen terecht bij de mensen van Hiking-site.nl die daar uitleg over geven in het 'Wandelaars Informeren Wandelaars' paviljoen, (10.B.100), direct tegenover de Hiking-site.nl stand. Kom dus ook langs op 2 en/of 3 februari in de RAI in Amsterdam!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 27-11-2018

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]