Foto's kijken
Hiking-site.nl SHOP

Foto-kijk-hike (07-12-2003)

Ondanks dat 12 uur op zondag een erg beschaafde tijd is om te verzamelen had ik zoals gewoonlijk toch moeite om op tijd te zijn. Ik kwam dus om kwart voor 1 de klimhal binnenstommelen om daar alleen Richard, Pieter en Nico aan te treffen. Ok, het wordt dus niet zo'n fanatieke dag vandaag.

Het heet dan wel de foto-kijk hike maar naar mate meer mensen binnenkwamen wilde iedereen het luie weekendzweet toch eerst wel even kwijt op de klimwand en werden de foto-albums nonchalant op een tafel gegooid. Kleine bummer was wel dat ze geen schoenen verhuurden zodat ik even dacht met wandelschoenen te moeten gaan klimmen maar Richard bleek nog een maatje 43 bij zich te hebben waar mijn tenen zich danig in te kort gedaan voelden. Maar klimschoenen zitten goed als je tenen krom staan en ze een zuigend geluid maken bij het uittrekken zo werd me verzekerd, dus net doen of het leuk is.

Ondertussen was Raymond ook binnen komen stommelen; was "helaas" zijn klimspullen "vergeten", en ach, kijken is minstens zo leuk.

Er werd fanatiek doorgeklommen maar ik vond het toch wel tijd voor wat foto's, want daar ging het vandaag toch allemaal om. Een aantal mensen was al in de foto's van Nico gedoken en deze kregen het stempel "deprimerend mooi" mee. Maar ook Frank's foto's van het Baikalmeer mochten er zijn; je kon aan de foto's bijna ruiken hoe lang geleden daar zijn laatste douche was terwijl hij door het moeras sopte.

Je zit in een klimhal met een bar waar je vanalles kan bestellen, dus wat eten we? Hardkeks met fruitsmaak en ultradroge havermoutkoekjes. Eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat die hardkeks wel erg goed te pruimen waren.

Als ruim na vijven iedereen uitgeklommen en gekeken is gaan we richting eetcafé. Het wordt al bijna een traditie om hiking-site events bij Arnhem te eindigen in De Beugel en zo ook nu. Met zo'n grote groep waren we er nog niet geweest en we hebben dan ook het café-record verbroken: zoveel mensen hadden er nog nooit op de eerste verdieping gezeten. Er kon dan ook geen muis meer in of uit.

Terwijl beneden de Vitesse supporters gezellig half dronken probeerden hoe hard je kan schreeuwen naar iemand die een halve meter naast je staat werden door ons de frietjes naar binnen gewerkt. Uiteindelijk pakte iedereen rond 9 uur de biezen om weer op huis aan te gaan.

Een gezellige dag met interessante foto's, kromme tenen en luidruchtige supporters. Kortom, een goed initiatief!

Dennis

Meer foto's van de foto-kijk-hike zijn terug te vinden in de foto-albums.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 27-11-2018

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]