Etentje in Delft
Hiking-site.nl SHOP

Etentje te Delft

Bij de routebeschrijving, die ik vooraf had gekopieerd, had ik het gevoel dat ik ergens in Parijs zou moeten uitkomen. En bij het stukje dat ik toen nog moest wandelen waren de vermoedens dat het een halve G.R. voor de boeg zou hebben. Niets bleek minder waar te zijn. Delft is niet groot even als de opkomst.
Henk (hyz), Dennis (aqdennis), Jevgenij (Jev) en ik. Maar de gezelligheid was er niet minder om. Zozeer zelfs dat we maar vergaten te bestellen.
Jevgenij, een nieuwkomer op de site, die geboren is onder de rook van Moskou had een half uurtje buiten staan wachten, niet wetende dat wij al prinsheerlijk in de warme toko zaten te genieten van een drankje. Toen hij zich uiteindelijk bij ons had gevoegd werd de gesproken taal voornamelijk engels maar dat kwam in dit geval de sfeer ten goede.
Het eten was uitgebreid en lekker en de gesprekken hadden vele verschillende onderwerpen. En natuurlijk werd Jev ook even vakkundig op een KGB mannier uitgehoord over zijn achtergrond en hij heeft uiteindelijk zijn hele C.V. ten toon gespreid. Helaas bleek hij dus geen familie van de beroemde wodka fabrikant te zijn, maar twee van ons vonden wel dat ze voor goede wodka, altijd open staan. Dennis prefereerde dan toch liever een whisky.
Jev beweerde zelfs dat er mensen zijn die parfum drinken waarop Dennis het nodig achtte te zeggen dat die mensen, de volgende ochtend, een erg apart geurende flatulentie (winderigheid) hebben.
Verrek....ik ben vergeten een toetje te bestellen.
Helaas moest ik vrij vroeg weer richting de keet aan omdat ik de volgende dag weer moest werken, De rekening werd uiteindelijk gevraagd met het altijd wederkerend verschijnsel dat als je wilt betalen, de bediening in geen velden of wegen te bekennen is.
Zo zie je maar weer. Het was geslaagd en iedereen bedankt voor de leuke avond en Dennis bedankt voor het oppikken van het initiatief.

Pjotr -D'Oude Vos-


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 29-08-2018

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]