Home » Buitensport vacatures

Bedrijf: Kathmandu
Plaats: Nijmegen
Datum publicatie: 04-07-2018

Fulltime verkoopmedewerker Nijmegen

Kathmandu Outdoor & Travel Nijmegen is een buitensport speciaalzaak in het centrum van de stad. Naast de winkel in Nijmegen heeft Kathmandu buitensportwinkels in het centrum van Amsterdam en Utrecht. Kathmandu-winkels hebben een even technische als modieuze buitensportcollectie waarmee zij zich op een breed publiek richten. Kathmandu heeft service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Voor het verkoopteam van Kathmandu Outdoor & Travel Nijmegen zijn wij op zoek naar een ervaren Fulltime verkoopmedewerker (m/v)

  • Je bent een outdoorspecialist die weet te adviseren vanuit eigen ervaringen.
  • Je hebt winkelervaring, bent klantgericht, servicegericht en commercieel ingesteld.
  • Je bent inzetbaar op doordeweekse dagen, in de weekenden en tijdens schoolvakanties.
  • Je vindt het leuk om o.a. reizigers, klimmers, kampeerders en wandelaars te helpen op pad te gaan met de juiste uitrusting.
  • Je geniet mee met hun voorbereiding en zorgt dat hun avontuur, mede dankzij jouw juiste adviezen, een grenzeloos avontuur wordt.

Het verkoopteam bestaat uit sportieve collega's die jou graag wegwijs maken in onze winkel.

Er heerst een informele werksfeer met ruimte voor eigen inbreng. Arbeidsvoorwaarden conform CAO mode- en sportdetailhandel

Wil je solliciteren op de bovengenoemde vacature? Mail dan jouw motivatie en C.V. naar nijmegen@kathmandu.nl . Voor vragen of meer informatie over deze vacature mail je naar hetzelfde adres.

Deze buitensport-vacature is gepubliceerd op 04-07-2018

Krijg je geen reactie of is de vacature reeds vervuld? Laat het dan weten!